Opis izdelka

Razširljiva hiška za vrtnarje Garden House in štirinadstropni plezalnik Giant Kraxxl tvorita odličen set igrač za fante in deklice od 2 let. Igrače se med seboj barvno in dizajnersko ujemajo, ter na vašem vrtu ustvarijo originalno igralno središče. Francoska hiška Smoby z vrtno opremo omogoča otrokom, da se igrajo vrtnarje, pridobijo realistične izkušnje pri sajenju in gojenju rož. Male športnike bo navdušil konfigurabilni plezalnik s 4 višinskimi nivoji nemškega proizvajalca BIG, s katerim bodo vadili svoje gibalne sposobnosti. Vrhunske evropske igrače so zaščitene z UV filtrom in ohranijo svoj lep videz še dolga leta.

Hiška za vrtnarje Garden House Smoby s cvetličnimi lonci, razširljiva z odtočnim sistemom in mrežo za ptičjo hišico

Hiška za vrtnarje Garden House francoskega proizvajalca Smoby je odlično darilo za otroke od 2 let. Vrtne hiške delujejo realistično, njihova površina je oblikovana v reliefu iz kamna in lesa. Opremljene so z polovičnimi vrati z odprtino za poštarjeve liste, 2 klasičnima oknoma (ena z odpirajočimi se okenskimi polkni), 2 okroglima oknoma, tako da je znotraj svež veter tudi v vročih poletnih dneh. Del hiške je tudi moderni 21-delni set vrtnih dodatkov, med katerimi so vrček, grablje, lopatka, sadilnik, cvetlični lonci, tabla za opombe, plastične oznake in vodnik z nasveti za gojenje.

Fante in deklice bodo cenili ptičjo krmilnico in vrtno mrežo, na katero lahko enostavno pritrdijo manjše cvetlične lončke. V oknu hiške je pult, ki ga otroci lahko uporabijo pri sajenju in zalivanju, zanesejo pa se lahko na odtočno cev z dežnim sodčkom za zbiranje deževnice. Mali vrtnarji lahko tako zalivajo in skrbijo za rože, pridobijo pravilno držo do narave. Dimenzije hiške so 129*132*135 cm in njena skupna višina je 135 cm. Površina hiške je zaščitena z UV filtrom, ki zanesljivo ščiti barve pred sončnimi žarki. Trdne in stabilne plastične stene odlično odolijo tudi močnemu vetru in slabemu vremenu. Hiško je mogoče kadarkoli razširiti tudi z dodatnimi dodatki.

Plezalnik z odprtino za metanje žoge 4-nadstropni Giant Kraxxl BIG konfigurabilen 299 delov

Plezalnik Giant Kraxxl nemškega proizvajalca BIG je odlična izbira za vse športno usmerjene otroke od 3 do 7 let. Vrtne plezalke Giant se odlikujejo po izjemno trdni in robustni konstrukciji, ki omogoča fantom in deklicam plezanje in vzpenjanje na 4 višinskih nivojih. Na igriv način vadijo svojo spretnost in ravnotežje, se naučijo uporabljati celo telo pri plezanju, krepijo mišice na rokah in nogah. Plezalnik je sestavljen iz trdnih plastičnih palic, ki otrokom nudijo varno oporo pri plezanju, nosilnost pa je do 70 kg.

Sestavljiv stolp za plezanje vključuje tudi odprtino za metanje žoge, ki omogoča vadbo natančnosti in koordinacije roka in oči. Plezalna stena je sestavljena iz 299 delov in 2-sistemsko sponko omogoča staršem, da jo sestavijo brez uporabe orodja. Prilagodljiva plezalna stena se lahko sestavi v 7 različnih variantah, kar zagotavlja, da bodo otroci odkrivali nove možnosti plezanja in vadbe na različnih vrstah konstrukcij. Dimenzije plezalne stene so 185*185*230 cm. Površina plezalne stene je zaščitena z UV filtrom, kar zagotavlja, da bodo barve ostale lepe tudi po dolgem času.

Francosko podjetje Smoby že vrsto let ponuja otrokom prvovrstne igrače z originalnim dizajnom. Material na igračah Smoby je trpežen, odporen, a hkrati nežen in gladek na otroških rokah, mehak na dotik. Vse otroške igrače imajo zaobljene robove, da so vaši otroci med zabavnimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. Barve na igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in fantazijo. Igrače izpolnjujejo tudi najvišje varnostne standarde in so zagotovilo francoske kakovosti in originalnega videza. Nemška znamka BIG je proizvajalec vrhunskih igrač, ki prejemajo mednarodna priznanja.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 24 mesecev
PorekloFrancija
Velikost129*132*135 cm
Skupna višina135 cm
Dimenzije paketa120*50*92 cm
UV filterDa
Dvojne steneDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža25,93 / 29,13 kg
Barvabež
Nabor izdelkovDa
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.