Nastavi domček meteorološka postaja s igralno steno Štiri letne čase 4 Seasons Playhouse Smoby tako 6 aktivnostmi

Opis izdelka

Hišica meteorološka postaja in igralna stena s 6 aktivnostmi bo očarata vsakega ustvarjalnega otroka od 2. leta starosti. Igrače v setu francoskega proizvajalca Smoby so barvito in dizajnersko usklajene ter postanejo naraven del vašega vrta. Površina igrač je zaščitena z UV filtrom, zaradi česar bodo ohranile svoj čudovit videz tudi po daljšem času. Hišica z meteorološkim setom omogoča opazovanje in ocenjevanje vremenskih razmer ter prinaša realistične izkušnje pri igri meteorologov. Otroke bo navdušila tudi odlična igralna stena Activity Wall, ki bo preizkusila njihove športne sposobnosti in domišljijo pri različnih ustvarjalnih aktivnostih.

Hišica meteorološka postaja Štiri letne čase 4 Seasons Playhouse Smoby s vetrnico in dežemerom od 24 mesecev

Hišica meteorološka postaja Štiri letne čase francoskega proizvajalca Smoby bo navdušila vsakega otroka od 2. leta starosti. Vrhunska hišica ima polovična vrata, bočne stene so opremljene s 2 okni z drsnimi okenskimi polnicami, zato se bodo otroci lahko v njej zabavali tudi ob prijetnem vetriču in vročih poletnih dneh. Hišica v nežni barvni kombinaciji modre, bele, rumene in sive deluje moderno, okrasi vsak vrt in dvorišče. Površina hišice je zaščitena z UV filtrom, zato bo ohranila svoje lepe barve tudi po daljši uporabi. Hišica je opremljena z 3 dodatki, ki otrokom omogočajo opazovanje vremenskih razmer in beleženje le-teh na meteorološki tabli z merilniki na fasadi hišice.

Otroci se bodo lahko veselili vetrnice na strehi, ki prikazuje smer in hitrost vetra, vetrne zvončke, ki z zvočnimi signali opozorijo otroka na moč vetra, ter praktičnega dežemera, s katerim lahko otroci določijo količino padavin. Fantje in dekleta se bodo ob igri meteorologov naučili opazovati naravne cikle, pridobivali realistične izkušnje in razvijali pozitiven odnos do narave. Hišica ima trdne stene, je stabilna in odlično se upira tudi neugodnim vremenskim razmeram. Dimenzije te prvovrstne otroške hišice so 103*122*143 cm, njena višina pa je 143 cm. Vrtne hišice lahko uporabljate tako na prostem kot v zaprtih prostorih, je zložljiva, omogoča hitro postavljanje in razstavljanje.

Igralna stena obojestranska s 6 aktivnostmi Activity Wall Smoby igre z vodo žogo nastavljiva z 29 dodatki z UV filtrom

Igralna stena Activity Wall francoskega proizvajalca Smoby je odlično darilo za vse ustvarjalne in športno usmerjene otroke od 2. leta starosti. Obojestranska igralna stena ponuja otrokom kar 6 igralnih aktivnosti, pri katerih se bodo odlično zabavali in vadili svoje sposobnosti in spretnosti. Z robustno igralno steno višine 89 cm se bodo otroci lahko igrali tako v notranjih kot zunanjih prostorih - površina je zaščitena z UV filtrom, zaradi česar bo ohranila svoje lepe barve tudi po letih uporabe. Del igralne stene je komplet 29 dodatkov, ki si jih otroci lahko poljubno nastavijo na igralni steni. Dimenzije igralne stene so 49*13*89 cm.

Fantje in dekleta se lahko veselijo 6 aktivnosti, med katerimi so ustvarjanje proge za žogice, ustvarjanje vodne proge, kolo s športnimi aktivnostmi, igranje pikada, metanje žogic v kozarce in tabla za pisanje s kredo. Obojestranska igralna stena je opremljena tudi z prostorom za shranjevanje v spodnjem delu, robustna osnova pa se ponaša z visoko stabilnostjo. Igralna stena je primerna tudi za igro več otrok, omogoča lahkoten dostop z obeh strani. Fantje in dekleta se pri športnih aktivnostih razgibajo celo telo, pri kreativnih igrah pa trenirajo strategično in logično razmišljanje, uporabljajo svojo kreativnost in domišljijo.

Francosko podjetje Smoby že vrsto let ponuja otrokom prvovrstne igrače z izvirnim dizajnom. Material na igračah Smoby je trden, odporen, a hkrati nežen in gladek na otroških rokah, mehak na dotik. Vse otroške igrače imajo zaobljene robove, da so vaši otroci med veselimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. Barve na igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in fantazijo. Igrače izpolnjujejo tudi najvišje varnostne standarde in so zagotovilo francoske kakovosti in izvirnega videza.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 24 mesecev
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost103*122*143 cm
Skupna višina143 cm
Dimenzije paketa99*20*115 cm
UV filterDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Barvamodra
Nabor izdelkovDa
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.