Nastavi domček ekološki in pustolovska proga Adventure Neo Jura Lodge Playhouse Green Smoby razširljiv

Opis izdelka

Ekološka hišica Neo Jura Lodge in pustolovska proga Adventure predstavljata odličen komplet igrač za fante in dekleta že od 3. leta starosti. Igrače francoskega proizvajalca Smoby se barvno in oblikovno ujemajo, okrasijo vsak vrt in dvorišče. Razširljiva hišica omogoča otrokom, da v celoti izkoristijo svojo domišljijo in ustvarjalnost na svežem zraku, je izdelana na ekološki način iz recikliranega materiala, s čimer se prispeva k varovanju okolja. Otroci bodo cenili pustolovsko progo, kjer bodo na igriv način vadili svoje gibalne sposobnosti, reflekse in ohranjanje ravnotežja.

Ekološka hišica Neo Jura Lodge Playhouse Green Smoby, razširljiva iz recikliranega materiala s UV filtrom 

Ekološka hišica Neo Jura Lodge francoskega proizvajalca Smoby je izviren darilo za fante in dekleta že od 24. meseca starosti. Vrhunska otroška hišica je izdelana na ekološki način, pri izdelavi je bilo uporabljenih kar 53% recikliranega materiala, kar je pomembno prispevalo k varovanju okolja. Otroška hišica je opremljena z 2 polovičnimi vrati, 2 okni z odpirajočimi se okenskimi krili in krmilom za ptice. Stene hišice delujejo zelo realistično, njen površinski relief je iz kamna in lesa, skupaj z ilustracijami živali in cvetlic.

Razširljiva hišica bo zabavala otroke dolga leta, kadarkoli lahko dokupite originalne dodatke. Moderna hišica ima površino zaščiteno z UV filtrom, kar ji omogoča, da ohrani svoj lep videz tudi po letih uporabe. Robustna in trdna konstrukcija hišice se odlično upira močnemu vetru in vplivom vremena. Mere hišice so 116*124*132 cm in njena skupna višina je 132 cm. Z hišico se lahko igra več otrok, pri čemer se razvijajo tudi logično razmišljanje in komunikacijske sposobnosti. Ekološka hišica iz kolekcije Smoby Green hkrati spodbuja otroke k odgovornemu odnosu do narave.

Pustolovska proga Adventure Course Smoby za razvoj gibalnih čutov otrok od 24 meseca starosti

Pustolovska proga Adventure Course francoskega proizvajalca Smoby bo otrokom od 2. do 6. leta starosti ponudila veliko priložnosti za vadbo gibalnih sposobnosti, refleksov, izboljšanje prostorskega zaznavanja in koordinacije celega telesa. Na igriv način bodo spoznali, kako pravilno ohranjati ravnotežje, pri čemer se lahko veselijo različnih stopenj zahtevnosti, ki jih ponuja proga z skupno dolžino 3,5 metra in nosilnostjo do 50 kg.

Proga je sestavljena iz trdnih in odpornih plastičnih delov, sestavljajo jo 4 steze in 4 oporni točke, ki jih je mogoče poljubno povezati in kombinirati, tako da se otroci ne dolgočasijo. Uporabljajo jo lahko tako v notranjosti kot na prostem, skozi celo leto se lahko igrajo in tekmujejo s svojimi brati in sestrami ter prijatelji. Njena površina je zaščitena z UV filtrom, zato ohranja svoje lepe barve tudi po letih uporabe in odlično prenaša vremenske vplive. Posamezni deli so protizdrsni, imajo močne in odporne stene. Trening proga je primerna tudi za igro več otrok, ki lahko preizkusijo svojo spretnost pri različnih igrah.

Francosko podjetje Smoby že vrsto let prinaša otrokom najkakovostnejše igrače z izvirnim dizajnom. Material na igračah Smoby je trden, odporen, hkrati pa nežen in gladek na otroških rokah, mehak na dotik. Vse otroške igrače imajo zaobljene robove, da so vaši otroci med veselim igranjem varni in zaščiteni pred poškodbami. Barve na igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in fantazijo. Igrače izpolnjujejo tudi najvišje varnostne standarde in so zagotovilo za francosko kakovost in izvirni videz.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 24 mesecev
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost116*124*132 cm
Skupna višina132 cm
Dimenzije paketa100*29*122 cm
UV filterDa
Dvojne steneDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Barvazelena
Nabor izdelkovDa
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.