Opis izdelka

Razširljiva hišica za vrtnarje Garden House s vrtom in žarom za vrt in hrano predstavljajo popoln set igrač za otroke od 2 let. Igrače francoskega proizvajalca Smoby in Écoiffier se barvno in oblikovno ujemajo, ustvarijo na vašem vrtu originalno igralno središče. Hišica z vrtnim orodjem omogoča otrokom, da na svežem zraku v celoti izkoristijo svojo domišljijo in ustvarjalnost, igrajo se na poklic vrtnarjev in pridobijo realistične izkušnje. Otroci se bodo zahvaljujoč kuhinji z žarom preizkusili v poklicu kuharjev, pri čemer jih bo navdušila funkcija tekoče vode in praktični kuhinjski dodatki.

Hišica za vrtnarje Garden House Smoby z lončki za rože, razširljiva z odtočno cevjo in mrežo za ptičjo hišico

Hišica za vrtnarje Garden House francoskega proizvajalca Smoby predstavlja odlično darilo za otroke od 2 let. Vrtne hišice delujejo realistično, njihova površina je oblikovana v reliefu iz kamna in lesa. Opremljene so z dvema polovičnima vrati z odprtino za poštarjeve liste, 2 klasičnima oknoma (ena z odpirajočimi se okenskimi krili), 2 okroglima oknoma, tako da je znotraj svež zrak tudi v vročih poletnih dneh. Del hišice je tudi sodoben 21-delni set vrtnih dodatkov, med katerimi so vrček, grablje, lopata, sadilnik, lončki za rože, tabla za opombe, plastične oznake in vodnik za gojenje.

Fantje in dekleta bodo cenili ptičjo krmilnico in vrtne mreže, na katero lahko enostavno pritrdijo manjše lončke za rože. V oknu hišice je pult, ki ga bodo otroci uporabili pri sajenju in zalivanju, zanesti pa se bodo na odtočno cev s sodčkom, ki zbira deževnico. Mali vrtnarji lahko tako zalivajo in skrbijo za rože, pridobijo pravilen odnos do narave. Dimenzije hišice so 129*132*135 cm in njena skupna višina je 135 cm. Površina hišice je zaščitena s filtrom proti UV žarkom, ki zanesljivo ščiti barve pred sončnimi žarki. Trdne in stabilne plastične stene odlično odolajo tudi močnemu vetru in slabemu vremenu. Hišico je mogoče kadarkoli razširiti tudi z dodatnimi dodatki.

Žar za vrt s kuhinjo Garden Kitchen Evolutive Smoby, nastavljiv po višini s tekočo vodo iz pipe in 43 dodatki

Žar za vrt s kuhinjo Garden Kitchen Evolutive bo razveselil vse male kuharje že od 3. leta dalje. Otroški žar v originalni sivi in ​​rjavi barvi se ponaša s številnimi funkcijami - gumb za nadzor plina pri obračanju oddaja mehanski zvok Cric Cric in hkrati se na rešetki pojavi simulacija rdečih plamenov, kot pri pravem pečenju na žaru. Žar je opremljen tudi z umivalnikom z pipico s tekočo vodo, ki je rešena s sistemom zaprtega kroga. Poleg rešetke za pečenje je tudi friteza s snemljivo košaro. Žar ponuja otrokom dovolj prostora za shranjevanje in obešalnike za kuhinjsko orodje.

Večnamenska kuhinjska enota z žarom Evolutive lahko raste skupaj z otrokom, noge se lahko podaljšajo za 6 cm v spodnjem delu. S tem lahko nastavite višino žara na 79 ali 85 cm. Otroci se lahko med pripravo hrane zabavajo z skladnim hamburgerjem z dodatki, hrenovkami, pomfrijem, solatnimi listi, leseno palčko z dodatki za nabodala, skledo, 2 krožnika, žličkami, vilicami, noži, kozarci, desko za rezanje, stekleničko gorčice in BBQ omake, začimbno posodico in solnico s zvokom Cric Cric, desko za rezanje, nabodalno vilico, zajemalko, žar pinceto in nož za rezanje. Na voljo je tudi replika plinskega vžigalnika. Dimenzije žara so 84*41*79 cm.

Hrana v mreži za zajtrk Breakfast Écoiffier s piščančjimi jajci in zelenjavo od 18 mesecev

Hrana v mreži za zajtrk Breakfast francoskega proizvajalca Écoiffier je odličen komplet dodatkov za kuhinjo, s katerim se lahko igrajo fantje in dekleta od 18 mesecev. Komplet vključuje realistične replike jajc, piščančka in različne vrste zelenjave. Otroci jih lahko uporabijo pri igri kuharjev, vendar se lahko z njimi igrajo tudi samostojno. Učijo se prepoznavati različne vrste hrane, spoznavajo nove barve in razvijajo svojo domišljijo pri igri poklica kuharja. Hrana je pakirana v praktični mreži.

Konserve in pakirana hrana v mreži Cans Écoiffier od 18 mesecev

Konserve in pakirana hrana v mreži Cans francoskega proizvajalca Écoiffier so odlično darilo za vse otroke od 18 mesecev, ki radi igrajo kuharje. Komplet vključuje realistične replike različnih pakiranih živil, konzerv in pločevink. Fantje in dekleta jih lahko uporabijo pri igri v kuhinji, vendar se lahko z njimi igrajo tudi samostojno. Učijo se prepoznavati različne vrste hrane, spoznavajo nove barve in razvijajo svojo domišljijo pri igri poklica kuharja. Hrana je pakirana v praktični mreži.

Zelenjava in sadje v mreži Fruits Écoiffier s sokom od 18 mesecev

Zelenjava in sadje v mreži Fruits francoskega proizvajalca Écoiffier je odličen komplet dodatkov za kuhinjo, s katerim se lahko igrajo fantje in dekleta od 18 mesecev. Komplet vključuje realistične replike grozdja, limon, jagod, hrušk, pomaranč, banan in tudi stekleničko soka. Otroci jih lahko uporabijo pri igri kuharjev, vendar se lahko z njimi igrajo tudi samostojno. Učijo se prepoznavati različne vrste zelenjave in sadja, spoznavajo barve in razvijajo svojo domišljijo pri igri poklicev. Zelenjava in sadje sta pakirana v praktični mreži.

Francoska Smoby že že že že že že že že že že že že že že že že že že že že že že že že že že že že že že že že že že že že že že že že že že že že že že že že že že že že že že že že že že že že že že že že že že že že že že že že že že że že že že že že že že že že že že že že že že že že že že že že že že že že že že

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 24 mesecev
PorekloFrancija
Velikost129*132*135 cm
Skupna višina135 cm
Dimenzije paketa120*50*92 cm
UV filterDa
Dvojne steneDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža25,93 / 29,13 kg
Barvabež
Nabor izdelkovDa
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.