Nastavi dom za vrtnarja s kosilnico z zvokom Garden House Smoby razširljiva in miza s vrtnim orodjem

Opis izdelka

Razširljiva hišica s traktorjem s prikolico, kosilnico in orodjem za vrt predstavljajo izjemno igračo, s katero se bodo zabavali fantje in deklice že od 2. leta dalje. Igrače v setu so barvno in oblikovno usklajene, postale bodo naravni del vašega vrta. Francoske igrače Smoby imajo površino zaščiteno z UV filtrom, zato se barve na soncu ne bodo hitro izprale. Razširljiva hišica z vrtno opremo in kosilnico bo otrokom omogočila, da v celoti izkoristijo svojo domišljijo in ustvarjalnost pri igri na vrtičkarje. Fantje bodo navdušeni nad igro na kmete in traktoriste s pedalnim traktorjem v elegantni črni izvedbi s prikolico, v kateri bodo lahko prevažali tovor do teže 25 kg.

Hišica za vrtnarjenje Garden House Smoby z razširljivim cvetličnim koritom in mrežo z gnezdom za ptice

Hišica za vrtnarjenje Garden House francoskega proizvajalca Smoby je odlično darilo za otroke od 2. leta dalje. Vrtna hišica deluje realistično, njen površinski relief je oblikovan iz kamna in lesa. Opremljena je z dvemi polovičnimi vrati z odprtino za pisma od poštarja, 2 klasičnima oknoma (ena z odpirajočimi se okenskimi poličkami), 2 okroglima oknoma, zato je v notranjosti svež veter tudi v vročih poletnih dneh. Del hišice je tudi moderni 21-delni set vrtnih dodatkov, med katerimi so vrč, grablje, lopatica, sadilnik, cvetlični lonci, tabla za opombe, plastične oznake in vodnik za gojenje.

Fantje in deklice bodo cenili ptičjo krmilnico in vrtne mreže, na katero lahko enostavno pritrdijo manjše cvetlične lončke. V oknu hišice je pult, ki ga bodo otroci uporabili pri sajenju in se zanesli na odtočno cev z sodčkom, da bodo lahko zbirali deževnico. Mali vrtnarji lahko tako polivajo in skrbijo za rože, pridobijo pravilno stališče do narave. Dimenzije hišice so 129*132*135 cm in njena skupna višina je 135 cm. Površina hišice je zaščitena z UV filtrom, ki zanesljivo ščiti barve pred sončnimi žarki. Trdne in stabilne plastične stene odlično odolajo tudi močnemu vetru in slabemu vremenu. Hišico je mogoče kadarkoli razširiti tudi z dodatnimi dodatki.

Miza za vrtnarjenje The Flower Box Garden&Seasons Écoiffier z orodjem in dodatki od 18 mesecev

Miza za vrtnarjenje The Flower Box iz edicije Garden&Season francoskega proizvajalca Écoiffier je čudovito darilo za vse fante in deklice že od 18 mesecev dalje. Vrtna miza z dimenzijami 43*27,5*31 cm je izdelana iz trdega in odpornega plastike v zeleni izvedbi, zato bo postala okras vsakega dvorišča ali vrta. Otroci se bodo z njo učili saditi rastline, rože, jih zalivati in na igriv način razvijali pozitiven odnos do narave ter preživljali čas na svežem zraku. Del mize je tudi sadilni set, v katerem so 2 cvetlična lončka, motika, grablje, sadilni kol, lopatica, vrč in oznake. Miza s skupno višino 31 cm stoji na 4 stabilnih nogah.

Kosilnica za travo XL Garden&Seasons Écoiffier s funkcijami in zvokom od 18 mesecev

Kosilnica za travo XL Garden&Seasons je odlična vrtna igrača za vse nemirne otroke od 18 mesecev dalje. Kosilnica za travo je izdelana iz kakovostnega plastičnega materiala, z odpornimi lastnostmi. Njen del je tudi odstranljiv koš za travo, ki se lahko kadarkoli pritrdi na kosilnico. Stabilno in enostavno upravljanje omogočajo 4 črna kolesa in ergonomsko oblikovan ročaj, prilagojen otroškim rokam. Ko potegnete rdečo začetno vrvico, kosilnica oddaja mehanični zvok, kot pri pravi zagon. Na rezervoarju je rdeči zaporni pokrovček za gorivo, zaradi česar je igra za otroke še bolj realistična.

Vozilo z vrtnim orodjem Garden&Seasons Écoiffier s 6 dodatki od 18 mesecev

Vozilo z vrtnim orodjem Garden&Seasons francoske blagovne znamke Écoiffier je kakovostna otroška igrača, primerna za vse nemirne otroke že od 18 mesecev dalje. Otroško vrtno vozilo je izdelano v lepi modro-zeleni barvni kombinaciji iz kakovostnih plastičnih materialov, zato bo všeč vsakemu otroku. Velik ročaj na vrhu omogoča enostavno upravljanje, vozilo je stabilno in se lahko enostavno premika zaradi dveh trdnih koles. V vozilu bodo mali vrtnarji našli nabor 6 dodatkov, ki jim bodo olajšali delo v vrtu. Med njimi so velike grablje za listje, klasične grablje, majhna lopata, motika, klin za sajenje in vrček.

Vozilo z vrtnim orodjem Deluxe Garden&Seasons Écoiffier s krčkom od 18 mesecev

Vozilo z vrtnim orodjem francoske blagovne znamke Écoiffier je odlično darilo za fante in deklice od 18 mesecev dalje. V originalnem modrem vozilu lahko vozijo vrtno orodje - zeleni vrček s sliko ptice, velike grablje in lopato. Z uporabo teh vrtnih orodij se lahko otroci igrajo igre na poklic vrtnarja in pomagajo svojim staršem v vrtu. Živahne barve na dodatkih spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in ustvarjalnost, hkrati pa vadijo fino motoriko. Vozilo je izdelano iz trdnih plastičnih materialov in se lahko enostavno upravlja s 2 sprednjima kolesoma. Dimenzije vozila so 69*30*32 cm.

Francoska blagovna znamka Smoby že vrsto let otrokom prinaša najkakovostnejše igrače z izvirnim dizajnom. Material na igračah Smoby je trden, odporen, a hkrati nežen in gladek na otroških rokah, z mehkim dotikom. Vse otroške igrače imajo zaobljene robove, da so vaši otroci med veselim igranjem varni in zaščiteni pred poškodbami. Barve na igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in ustvarjalnost. Igrače izpolnjujejo najvišje varnostne standarde in so zagotovilo francoske kakovosti in izvirnega videza. Francoska blagovna znamka Écoiffier ponuja kakovostne igrače po ugodnih cenah.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 24 mesecev
PorekloFrancija
Velikost129*132*135 cm
Skupna višina135 cm
Dimenzije paketa120*50*92 cm
UV filterDa
Dvojne steneDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža25,93 / 29,13 kg
Barvabež
Nabor izdelkovDa
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.