Opis izdelka

Razširljiva hišica za vrtnarje Garden House in športni center s 1,5 metrskim toboganom predstavljata popoln set igrač za otroke od 2 let. Igrače v setu so barvno in dizajnersko usklajene, ustvarijo na vašem vrtu originalno igralno središče. Igrače francoskega proizvajalca Smoby imajo površino zaščiteno z UV filtrom, zato se barve na soncu ne bodo hitro bledile. Hišica z vrtnim orodjem bo otrokom omogočila, da na svežem zraku v celoti izkoristijo svojo domišljijo in ustvarjalnost, igrali se bodo kot vrtnarji in pridobili realistične izkušnje. Multišportno igralno središče s toboganom bo otrokom omogočilo, da razvijajo svoj športni talent pri različnih igrah.

Hišica za vrtnarje Garden House Smoby z razširljivimi cvetličnimi lonci, odtočnim kanalom in ptičjo hišico

Hišica za vrtnarje Garden House francoskega proizvajalca Smoby je odlično darilo za otroke od 2 let. Vrtne hišice delujejo realistično, njihova površina je oblikovana v reliefu iz kamna in lesa. Opremljene so z polovičnimi vrati z odprtino za poštarja, 2 klasičnima oknoma (ena z odpirajočimi se okenskimi polnicami), 2 okroglima oknoma, zato je v notranjosti svež zrak tudi med vročimi poletnimi dnevi. Del hišice je tudi sodoben 21-delni set vrtnih dodatkov, med katerimi so vrč, grablje, lopatica, sadilnik, cvetlični lonci, tabla za zapiske, plastične oznake in brošura z nasveti za gojenje.

Fantje in dekleta bodo cenili ptičjo krmilnico in vrtno mrežo, na katero lahko enostavno pritrdijo manjše cvetlične lončke. V oknu hišice je pult, ki ga bodo otroci uporabili pri sajenju in pri zalivanju se bodo zanašali na odtočni kanal z deževnico. Mali vrtnarji lahko tako zalivajo in skrbijo za rože, pridobijo pravilen odnos do narave. Dimenzije hišice so 129 * 132 * 135 cm in njena skupna višina je 135 cm. Površina hišice je zaščitena z UV filtrom, ki zanesljivo ščiti barve pred sončnimi žarki. Trdne in stabilne plastične stene odlično odolijo tudi močnemu vetru in slabemu vremenu. Hišico je mogoče kadarkoli razširiti tudi z dodatnimi dodatki.

Igralno središče Multisport Fun Center Smoby s 150 cm toboganom, košarko, nogometom in piknik mizo od 2 let

Igralno središče Multisport Fun Center od Smoby je vrhunska vrtna igrača, ki bo razveselila vse fante in dekleta že od 2 let. Igralno središče vsebuje celoten kompleks iger za vrt: tobogan, koš za košarko, nogometna vrata, plezalno steno, lestev in piknik mizo. Center za otroke je kombiniran z otroško hišico, v katero se lahko vstopi z polovičnimi vrati s poštnim nabiralnikom. Otroški tobogan ima dolžino 150 cm in otroci se nanj lahko povzpnejo s pomočjo lestve na nasprotni strani. Lestev je večnamenska, po njenem obračanju otrok dobi plezalno steno s trdnimi izboklinami, ki bodo preizkusile njegovo spretnost in spretnost.

Plošina na igralnem centru je tudi večnamenska, po njenem obračanju se otrok znajde na valoviti površini, na kateri se uči ohranjati ravnotežje in stabilnost. Na strani zabavnega centra s hiško se nahaja piknik miza s klopmi. Za male športnike ima otroški center pripravljen koš za košarko in nogometna vrata s mrežo. Otroški igralni center združuje več možnosti za šport, zabavo in počitek otrok. Hkrati je to tudi otroška hiška s trdno streho, tako da se lahko otroci skrijejo v primeru slabega vremena. Mere tega vzdržljivega in stabilnega igralnega centra Smoby so 284*203*176 cm in njegova skupna višina je 176 cm. Višina nadstropja od tal je 72 cm.

Francoski Smoby že dolga leta prinaša otrokom najkvalitetnejše igrače z originalnim dizajnom. Material na igračah Smoby je trden, vzdržljiv, a hkrati nežen in gladek na otroških rokah, mehak na dotik. Vse otroške igrače imajo zaobljene robove, da so vaši otroci med veselimi igrami v varnosti in zaščiteni pred poškodbami. Barve na igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in fantazijo. Igrače izpolnjujejo tudi najvišje varnostne kriterije in so zagotovilo francoske kakovosti in originalnega videza.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 24 mesecev
PorekloFrancija
Velikost129*132*135 cm
Skupna višina135 cm
Dimenzije paketa120*50*92 cm
UV filterDa
Dvojne steneDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža25,93 / 29,13 kg
Barvabež
Nabor izdelkovDa
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.