Miza za risanje Živalice Moj prvi pisarniški stol BB Abrick Écoiffier s stolčkom in kockami od 12 mesecev

Opis izdelka

Namizje za risanje in ustvarjanje My first desk BB Abrick francoskega proizvajalca Écoiffier je odlična darila za vse ustvarjalne otroke od 1 do 3 let. Izvirna modra mizica je okrašena z risbami veselih živali. Na didaktično mizico lahko priključite 4 velike kocke, s katerimi otrok spoznava nove oblike, barve in živali. Veseli pobarvanki s svinčniki bodo otrokom pomagali razvijati fino motoriko, domišljijo in ustvarjalnost. Posamezni dodatki za risanje in slikanje se lahko shranijo v modri kozarček, na poličko ali v rumeno predalček.

Za udobje otroka poskrbi stol brez naslonjala z višino 20 cm, na katerem bo otrok zdržal sedeti tudi daljši čas. Kreativna mizica je izdelana iz kakovostnih plastičnih materialov, stoji na 4 trdnih in stabilnih nogah. Otrokom ponuja dovolj prostora za razvijanje svojih umetniških talentov pri kateri koli ustvarjalni dejavnosti. Pri igri na učence in učitelje si prav tako usvojijo pravilne učne navade. Mizica je maksimalno prilagojena potrebam najmlajših otrok, ki se bodo z njo zabavali dolga leta.

Francoski Écoiffier že dolga leta prinaša otrokom najboljše igrače, ki izpolnjujejo najvišje evropske standarde, zato so igrače Écoiffier primerne tudi za najmlajše otroke. V svetu, kjer se najpogosteje srečujemo z izdelki, narejenimi na Kitajskem, se francoski proizvajalec močno razlikuje z izvirnim dizajnom, ki ga vplivajo najnovejši trendi, varnostni standardi med proizvodnjo in kakovost po razumni ceni.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 12 mesecev
PorekloFrancija
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.