Meteorološka postaja napoved vremena Weather Kit za vse hišice Smoby zvonci vetromer in dežemer od 24 mes

Opis izdelka

Meteorološka postaja vremensko napoved Weather Kit francoskega proizvajalca Smoby predstavlja izjemno darilo za dečke in deklice od 2. leta starosti. Originalni set za opazovanje vremena vsebuje vetromer, ki kaže smer in hitrost vetra, dežemer za določanje količine dežja in vetrne zvončke, ki z zvokom opozori na moč vetra. Vremensko postajo lahko namestite na vse hišice Smoby, ki s tem prinašajo novo možnost uporabe hišice. Dečki in deklice se bodo ob igri meteorologov učili opazovati naravne cikle, pridobili pristne izkušnje in pozitivno naravnanost do narave.

Otroški meteorološki set je proizveden iz trdne in trpežne plastike z zaobljenimi robovi in je maksimalno varen za otroško igro. Otroci se pri igri vlog približujejo svetu odraslih in pridobivajo občutek za odgovornost. Učijo se, kako delujejo meteorološki pripomočki, si izboljšujejo logično mišljenje in predstavnost. S setom se bodo igrali skupaj z bratci, sestricami in prijatelji, skupaj analizirali vreme in si izboljševali komunikacijske veščine in druge spretnosti. Meteorološki set lahko preprosto namestite na streho hišk Smoby.

Francoski proizvajalec Smoby že desetletja prinaša otrokom kakovostne igrače. Igrače Smoby so pestrih barv in zato spodbujajo otroško domišljijo in predstavnost, pomagajo pri razvoju njihove fine motorike in samozavesti. Igrača ima zaobljene robove, ki varujejo najmlajše otroke pred poškodbami. Plastika igrač Smoby je žametna na dotik in zagotavlja francosko kakovost, varnost in edinstvenost.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 24 mesecev
PorekloIzdelano v Franciji
Dimenzije paketa19*10*26 cm
UV filterDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Barvazelena
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.