Lesna igra izdelava živali Threading Game Eichhorn z vrvicami metulj čebelica polž in jež

Opis izdelka

Drevesna igra z izdelavo živali Threading Game nemške blagovne znamke Eichhorn je fantastično darilo za vsakega ustvarjalnega otroka že od 3. leta dalje. Fantje in dekleta se lahko veselijo izdelave živalice s pomočjo lesene podlage z luknjicami, skozi katere prepletajo vrvico. Kreativna igrača z motivom živalice pomaga otrokom razvijati fino motoriko, domišljijo in fantazijo. Sami si bodo izdelali živalico, ki bo okrasila vsako otroško sobico in jo lahko kadar koli uporabijo za igro. Navedena cena velja za 4 modele živali, med katerimi so metulj, čebelica, polžek in ježek.

Osnova za prepletanje vrvice je narejena iz kvalitetnega brezovega lesa, je prijetno gladka na dotik in omogoča otrokom enostavno manipulacijo pri izdelavi živalice. Motivi veselih živalic so izdelani v nežnih barvah, kar pozitivno in pomirjujoče vpliva na otroke. Otroci po dokončanju živalice pridobijo zdravo samozavest, na igriv način odkrivajo svet okoli sebe, spoznavajo nove barve in oblike. Pri izdelavi in obdelavi lesa so bili upoštevani najvišji standardi kakovosti, izpolnjuje tudi stroge kriterije kakovosti in je varna za igro najmlajših otrok.

Že več kot 60 let nemška znamka Eichhorn prinaša fantom in dekletom moderne lesene igrače, ki v celoti spodbujajo razvoj njihove kreativnosti in individualnosti. Premium izdelki Eichhorn so brezčasni in bodo razveselili tudi naslednjo generacijo. Spodbujajo zdravo radovednost, domišljijo, razvijajo spretnosti in fino motoriko pri otrocih. Najvišji etični in ekološki standardi podjetja Eichhorn prispevajo k tradicionalni zaščiti gozdov. Lesene igrače izpolnjujejo stroge varnostne kriterije in standarde, določene s strani Evropske unije.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloNemčija
Barvarjava
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.