Leseni avtomobilček z mehanizmom za potiskanje Car with Pullback Eichhorn raztegljiva dolžina 10 cm

Opis izdelka

Raztegljivo leseno avtomobilček nemške blagovne znamke Eichhorn boža vsakega otroka od 3. leta starosti, ki se rad igra z avtomobilčki. Kvaliteten raztegljiv avtomobilček je izdelan iz prvovrstnega lesa, prijeten na dotik in se ponaša z originalnim nemškim dizajnom. Avtomobilček z mehanizmom za raztegovanje je potrebno potegniti po tleh nazaj in se bo po sprostitvi premaknil naprej. Navedena cena velja za 1 model avtomobilčka, pri naročilu navedite v opombi, katero barvno različico avtomobilčka želite.

Za otroke je upravljanje z avtomobilčkom zelo enostavno, saj ga lahko enostavno prijmejo, kar spodbuja razvoj fine motorike. S preučevanjem mehanizma za raztegovanje se razvijajo tudi logično in prostorsko mišljenje, učijo se pravilno usmerjati avtomobilček v želeno smer. Vrhunski videz in natančno izdelani detajli na avtomobilčku spodbujajo tudi razvoj domišljije in kreativnosti pri otrocih. Med igro z avtomobilčki se otroci učijo tudi kognitivnih sposobnosti, spoznavajo nove barve in oblike. Velikost avtomobilčka je 10*4,5 cm.

Nemška blagovna znamka Eichhorn že več kot 60 let prinaša fantom in dekletom najkvalitetnejše lesene igrače, ki v celoti spodbujajo razvoj njihove kreativnosti in individualnosti. Premium izdelki Eichhorn so brezčasni in bodo razveselili tudi naslednjo generacijo. Spodbujajo zdravo radovednost, domišljijo, razvijajo spretnosti in fino motoriko pri otrocih. Najvišji etični in ekološki standardi podjetja Eichhorn prispevajo k tradicionalni zaščiti gozdov. Lesene igrače izpolnjujejo stroge varnostne kriterije in standarde, ki jih je določila Evropska unija.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloNemčija
Velikost10*4,5 cm
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.