Leseni avtomobilček račka Duck Push Vehicle Eichhorn s vodilno ročico dolžina 45 cm od 12 mesecev s vodiacou rúčkou dĺžka 45 cm od 12 mes s vodilno ročico dolžina 45 cm od 12 m

Opis izdelka

Dreveno avtomobilček Račka Duck Push od nemške blagovne znamke Eichhorn je odlično darilo za dečke in še posebej deklice od 12 mesecev. Barvni avtomobilček v obliki račke je izdelan iz prvovrstnega lesa in zahvaljujoč 2 kolesoma s silikonskim zaključkom ga otrok lahko enostavno upravlja. Račka v obliki avtomobilčka je opremljena z vodilnim ročajem s dolžino 45 cm, zaradi česar jo otrok med igro potiska pred seboj in se lahko z njo sprehaja kadarkoli. Račka pomaga otroku razvijati domišljijo in ustvarjalnost, je zasnovana za najmlajše otroke, klasičen naravni material pa je prijeten na dotik.

Drevene igrače so pomembne za razvoj vsakega otroka, povečujejo aktivnost njegovega možganov, izboljšujejo kognitivne sposobnosti in spretnosti. Originalni avtomobilček v obliki račke bo otrokom pomagal razlikovati barve in izboljšati fino motoriko. Klasične drevene igrače so vse bolj priljubljene in zaradi prvovrstnega materiala bodo v vaši družini trajale več let, razveselile pa tudi naslednjo generacijo otrok. Pri proizvodnji in obdelavi lesa so bili upoštevani najvišji standardi, izpolnjuje tudi stroge kriterije kakovosti in je varna za igro najmlajših otrok.

Nemška blagovna znamka Eichhorn že več kot 60 let prinaša fantom in deklicam najkakovostnejše drevene igrače, ki v popolnosti spodbujajo razvoj njihove kreativnosti in individualnosti. Premium izdelki Eichhorn so časovno neomejeni in bodo razveselili tudi naslednjo generacijo. Spodbujajo zdravo radovednost, domišljijo, razvijajo spretnosti in fino motoriko pri otrocih. Najvišji etični in ekološki standardi podjetja Eichhorn prispevajo k tradicionalni zaščiti gozdov. Lesene igrače izpolnjujejo stroge varnostne kriterije in standarde, ki jih je določila Evropska unija.

Lastnosti

  • dreveno avtomobilček v obliki račke
  • ročaj s dolžino 45 cm
  • vrhunski nemški dizajn od Eichhorn
  • večgeneracijska igrača
  • celovito spodbuja fantke in deklice
  • izpolnjuje stroge standarde in kriterije EU
  • primerna od 12 mesecev
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 12 mesecev
PorekloNemčija
Višina ročaja45 cm
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.