Lesene sestavljanke živali Slika Cube Eichhorn 9 delov s 6 motivi

Opis izdelka

Drevene sestavljanke kocke slike nemške blagovne znamke Eichhorn bodo razveselile vse fante in deklice že od 3 let. Didaktični 9-delni komplet kock vsebuje 6 različnih motivov, s katerimi se lahko otrok veseli na slike različnih veselih živali. Pri sestavljanju bodo vadili fino motoriko, prostorsko zaznavanje in logično razmišljanje. Barvite kocke bodo vnesle v otroško sobico ustvarjalno in veselo vzdušje. Izdelane so iz prvovrstnega brezovega lesa z nežno površino, zato bodo v vaši družini zdržale dolga leta in razveselile tudi naslednje generacije otrok.

Nemški dizajn in visoka kvaliteta didaktičnih kock spodbujata razvoj otroške domišljije in ustvarjalnosti, oblikujejo njihovo osebnost in individualnost. Z njimi se lahko igrajo tudi več otrok, bratci in sestrice ter prijatelji. Igra s kockami Eichhorn pomaga otrokom izboljšati tehnično domišljijo, učijo se razlikovati nove oblike in barve. Večgeneracijske kocke omogočajo otrokom odkrivanje in sestavljanje različnih živali, s čimer trenirajo prostorsko domišljijo in logično razmišljanje. Gladka površina iz skrbno obdelanega lesa in uporabljene zdravju neškodljive barve zagotavljajo otrokom varnost med igro. Kocke so primerne tudi za predšolske ustanove.

Že več kot 60 let nemška znamka Eichhorn prinaša fantom in deklicam prvovrstne lesene igrače, ki v celoti spodbujajo razvoj njihove kreativnosti in individualnosti. Premium izdelki Eichhorn so večni, razveselijo tudi naslednjo generacijo. Spodbujajo zdravo radovednost, domišljijo, razvijajo spretnosti in fino motoriko. Najvišji etični in ekološki standardi podjetja Eichhorn prispevajo k tradicionalni zaščiti gozdov. Lesene igrače izpolnjujejo stroge varnostne kriterije in standarde, ki jih je določila Evropska unija.

Lastnosti

  • leseni komplet 9 kock
  • 6 motivov živali
  • večgeneracijska igrača
  • celostno spodbuja fante in deklice
  • izpolnjuje stroge standarde in kriterije EU
  • nemški proizvajalec Eichhorn
  • primerno od 24 mesecev
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloNemčija
Velikost12*12 cm
Velikost kocke12*12 cm
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.