Lesene kocke barvne in naravne Lesene kocke 75 let Eichhorn 76 kosov premer 25 mm od 12 mesecev

Opis izdelka

Drevene barvne in naravne kocke Wooden Blocks 75 let od nemškega proizvajalca Eichhorn bodo razveselile vse otroke od 12 mesecev s svojim kompletom 76 kock. Med njimi so barvne kocke različnih oblik, vključno s kocko z ilustracijo veverice, ki bodo vzbudile ustvarjalne misli in ideje pri otrocih. Med igro bodo vadili fino motoriko, prostorsko zaznavanje in logično razmišljanje. Kocke so izdelane iz prvovrstnega bukevega lesa, zato bodo v vaši družini zdržale dolga leta in razveselile tudi naslednje generacije otrok. Z njimi si lahko otroci ustvarijo svoje lastno mesto s hišami in stavbami. Komplet je shranjen v praktični škatli z vrvico, zato se kocke lahko enostavno shranijo in prenašajo.

Nemški dizajn in najvišja kakovost lesenih kock spodbujata razvoj fantazije in domišljije pri otrocih, oblikujejo njihovo osebnost in individualnost. Z njimi se lahko igrajo tudi več otrok, bratov in sester ter prijateljev. Igra z Eichhorn kockami pomaga otrokom izboljšati tehnično domišljijo, učijo se razlikovati nove oblike in barve. S stilskimi kockami lahko otroci vsak dan odkrivajo nove možnosti igre. Prav tako razvijajo estetski čut, učijo se gledati na stvari z lastnim pogledom in pridobivajo zdravo samozavest po vsaki dokončani zgradbi. Gladka površina iz skrbno obdelanega lesa in uporabljene neškodljive barve zagotavljajo otrokom varnost med igro. Komplet kock je primeren tudi za predšolske ustanove.

Več kot 60 let nemški proizvajalec Eichhorn prinaša fantom in dekletom fantastične lesene igrače, ki v celoti spodbujajo razvoj njihove kreativnosti in individualnosti. Premium izdelki Eichhorn so brezčasni in bodo razveselili tudi naslednjo generacijo. Spodbujajo zdravo radovednost, domišljijo, razvijajo spretnosti in fino motoriko pri otrocih. Najvišji etični in ekološki standardi podjetja Eichhorn prispevajo k tradicionalni zaščiti gozdov, pri izdelavi igrač pa je bil uporabljen le 100% les FSC®, pridobljen z trajnostnim gozdarstvom v bavarskem gozdu. Lesene igrače izpolnjujejo stroge varnostne kriterije in standarde, določene s strani Evropske unije.

Lastnosti

  • 76-delni komplet kock
  • nemški dizajn in kakovost
  • večgeneracijska igrača
  • celovito razvija fantke in deklice
  • ekološki izdelek, izpolnjuje stroge standarde in kriterije EU
  • nemški proizvajalec Eichhorn
  • primerno od 12 mesecev starosti
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 12 mesecev
Dimenzije paketa19*42*39 cm
Velikost kocke25 mm
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.