Lesene figurice Plopp Figures Eichhorn slimáček in metulj (cena za 1 kos) od 12 mesecev

Opis izdelka

Drevesne figurice Plopp Figures nemškega proizvajalca Eichhorn so odlično darilo za najmlajše otroke že od 12 mesecev. Fantje in dekleta se lahko veselijo figurice polžka in metulja, ki so izdelane iz prvovrstnega lesa v kombinaciji s silikonskimi detajli. Fantje in dekleta se bodo odlično zabavali z tradicionalnimi figuricami, navdušili jih bodo natančno izdelani detajli, pri čemer bodo z dotikom raziskovali lesene igrače, odkrivali nove oblike in različne vrste površin. Navedena cena velja za 1 model igrače - pri naročilu navedite v opombi, ali želite polžka ali metulja.

Žive barve in originalen britanski dizajn lesenih igrač spodbujajo razvoj domišljije in kreativnosti. Lesene figurice bodo vašim najmlajšim služile dolga leta in razveselile tudi naslednje generacije otrok. Z leseno figurico polžka in metulja se otroci lahko enostavno igrajo, igrače se lahko enostavno prijamejo in omogočajo preprosto manipulacijo. Lesene figurice pomagajo otrokom pri razvoju domišljije in fantazije, hkrati pa izboljšujejo tudi fino motoriko. Dimenzije lesenih figuric so 16*12 cm.

Že več kot 60 let nemška znamka Eichhorn prinaša fantom in dekletom moderne lesene igrače, ki v celoti spodbujajo razvoj njihove kreativnosti in individualnosti. Premium izdelki Eichhorn so brezčasni in bodo razveselili tudi naslednjo generacijo. Spodbujajo zdravo radovednost, domišljijo, razvijajo spretnosti in fino motoriko pri otrocih. Najvišji etični in ekološki standardi podjetja Eichhorn prispevajo k tradicionalni zaščiti gozdov. Lesene igrače izpolnjujejo stroge varnostne kriterije in standarde, ki jih je določila Evropska unija.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 12 mesecev
PorekloNemčija
Velikost16*12 cm
Barvarjava
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.