Lesena didaktična igrača Motorik Gameboard Eichhorn viseče od 12 mesecev

Opis izdelka

Dreveno didaktično avtomobilček Motorik Gameboard nemške blagovne znamke Eichhorn je odlična igrača za vsakega otroka že od 12. meseca starosti. Avtomobilček je izdelan iz prvovrstnega lesa, prijeten na dotik, očara fante in dekleta s svojimi pisanimi barvami in slikami živali. Leseni avtomobilček lahko namestite na otroško posteljico ali na naslonjalo v avtomobilu, zaradi česar ga lahko otrok enostavno doseže. Didaktična igrača je opremljena s kroglicami za preoblačenje, potjo za jagodo, vstavljivimi kolesi in vrtljivim kolesom za voznika.

Didaktični avtomobilček za najmlajše je pomemben za razvoj otroka, povečuje možgansko aktivnost, izboljšuje kognitivne sposobnosti in spretnosti. Lesena igrača v obliki avtomobilčka je izdelana v pisanih barvah, ki so priporočljive za najmlajše otroke, saj jim pomagajo razlikovati barve in različne oblike. S tem pridobivajo zdravo samozavest, skozi igro odkrivajo svet okoli sebe. Pri proizvodnji in obdelavi lesa so bili upoštevani najvišji standardi kakovosti, izpolnjuje tudi stroge kriterije kakovosti in je varna za igro najmlajših otrok.

Že več kot 60 let nemška znamka Eichhorn prinaša fantom in dekletom moderne lesene igrače, ki v celoti podpirajo razvoj njihove kreativnosti in individualnosti. Premium izdelki Eichhorn so časovno neomejeni in bodo razveselili tudi naslednjo generacijo. Spodbujajo zdravo radovednost, domišljijo, razvijajo spretnosti in fino motoriko pri otrocih. Najvišji etični in ekološki standardi podjetja Eichhorn prispevajo k tradicionalni zaščiti gozdov. Lesene igrače izpolnjujejo stroge varnostne kriterije in standarde, ki jih je določila Evropska unija.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 12 mesecev
PorekloNemčija
Velikost29*19 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Barvardeča
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.