Kurja hiška za 5 kokoši Cluck Cluck Cottage Beige Smoby 4 vrata s stopnicami in krmilom in gnezdom s ponarejenim jajcem 128 cm višina

Opis izdelka

Dopustite svojim otrokom realistično izkušnjo pri vzreji kmetijskih živali. Kurja hišica Cluck Cluck Cottage Beige francoskega proizvajalca Smoby se ponaša z odličnim izgledom in je popolnoma prilagojena zahteve vsakega malega kmeta od 3 let naprej. Hišica za kokoši je opremljena z 4 odpirajočimi se vrati z zaklepanjem, otrok ima do nje dostop z sprednje in zadnje strani. V hišici lahko biva do 5 kokoši, ki imajo na voljo bide za sedenje in tudi gnezdo za valjenje jajc. Prostorna hišica zagotavlja kokošim idealne življenjske pogoje, del nje je tudi ventilacija, ki jo otroci nastavijo s pomočjo vrtljivega ventila. Praktična rampa s stopnicami zagotavlja kokošim enostaven vstop in izstop iz hišice.

Streha hišice je opremljena s praktično odtočno cevjo in posodo, v katero se zbira deževnica, otroci jo lahko uporabijo tudi kot krmilnico. Fantje in dekleta se lahko igrajo poklica kmetovalcev, hranijo kokoši, preverjajo, ali imajo dovolj vode in vsak dan zbirajo jajca. Na ta način si ustvarjajo pozitiven odnos do narave in živali, pridobivajo nove spretnosti, razvijajo logično mišljenje in fino motoriko. Približujejo se svetu odraslih, pridobivajo občutek odgovornosti in zdrave samozavesti. Pri skrbi za živali bodo imeli na voljo tudi informacijski letak in razveselilo jih bo tudi lažno jajce.

Majhna hišica za kokoši je izdelana iz trdnih plastičnih materialov brez vsebnosti škodljivih ftalatov in je 100% reciklabilna. Površina hišice je prijetna na dotik, zaobljeni robovi zagotavljajo otrokom varnost med igro. Hišica za kokoši stoji na 2 nogah, trdna konstrukcija zagotavlja njeno visoko stabilnost tudi v slabem vremenu. Vzdrževanje hišice je zelo enostavno, plastično površino lahko enostavno očistite od umazanije, s čimer ustvarite kokošem zdravo in čisto okolje. Plastična hišica v barvni kombinaciji bež, bela in siva bo očarala vsakega otroka, njena površina je zaščitena z anti UV filtrom, zaradi česar ohranja svoje lepe barve tudi po dolgem času.

Površina hišice v obliki reliefa iz lesa in kamna bo očarala vaše najmlajše, pri čemer jih bodo razveselile tudi slike v obliki kokoši. S velikimi plastičnimi deli in vijaki lahko hišico sestavite zelo hitro in enostavno, brez kakršnih koli težav. Po razstavljanju hišica za otroke ne zavzame veliko prostora, zato se ni treba bati, da bi vam doma povzročala težave. Skupne dimenzije hišice so 159*126*128 cm, pri čemer je njena višina 128 cm.

Francoski proizvajalec Smoby že desetletja prinaša otrokom vrhunske igrače z originalnim dizajnom. Material na igračah Smoby je trden, vzdržljiv, hkrati pa prijeten in gladek na otroških rokah, žameten na dotik. Vse otroške igrače imajo zaobljene robove, da so vaši otroci med veselimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. Barve na igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in fantazijo, pritegnejo vsakega otroka. Igrače izpolnjujejo tudi najvišje varnostne kriterije in so zagotovilo francoske kakovosti in originalnega videza.

Doprava 79
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.