Kuhinjski komplet za kuhanje z ročnim mešalnikom Vert Azur Écoiffier z desko za rezanje 20 dodatkov od 18 mesecev

Opis izdelka

Kuhinjski komplet za kuhanje Vert Azur francoskega proizvajalca Écoiffier predstavlja odlično darilo za fantke in deklice, stare od 18 mesecev. Otroški komplet za kuhanje vsebuje 20 dodatkov, med katerimi so deska za rezanje, plastični nož, lonec, posoda za spiranje, ribežen, ročni mešalnik, zelišča v lončku, različne vrste sadja in zelenjave. Hrana v živahnih barvah bo na prvi pogled očarala otroke in z njimi se bodo lahko igrali ure in ure.

Hrana na pladnju je odličen dodatek pri igrah kuhanja, otroci bodo pri pripravi kosila dobili realistične izkušnje, saj se nekatere vrste zelenjave lahko narežejo na deski, kot pri pravem rezanju. Predstavljajo odlično razširitev ponudbe v otroški trgovini ali v kuhinji, z njimi pa se lahko igrajo tudi samostojno. Otroci se bodo z hrano odlično zabavali, jo bodo ponudili svojim prijateljem in bratom ter sestram.

Pri igri s hrano izboljšujejo fino motoriko, logično razmišljanje in razvijajo svojo domišljijo. Prav tako izboljšujejo komunikacijske in izraževalne sposobnosti. Écoiffier je francoski proizvajalec, ki izdeluje kakovostne otroške igrače. Écoiffier izpolnjuje najvišje evropske standarde, zato so igrače primerne tudi za najmlajše otroke. Starši se tako ne rabijo bati za varnost svojega otroka.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 18 mesecev
PorekloFrancija
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.