Kreativna miza za otroke za risanje Kid Creative Table Smoby s 3 odlagalnimi prostori 11 dodatkov s flomastri in slikami 70*70*47 cm od 24 mes

Opis izdelka

Kreativna miza za risanje Kid Creative Table francoskega proizvajalca Smoby predstavlja najboljše darilo za vse ustvarjalne otroke že od 2. leta starosti. Otroška mizica v beli-sivi barvni kombinaciji očara dečke in deklice na prvi pogled, odlikuje pa se z visoko odpornostjo in stabilnostjo. Ob mizi se lahko hkrati usedejo do 4 otroci, ki se bodo odlično zabavali pri risanju in barvanju svojih najljubših slik. Mizica je opremljena z 2 velikima slikama za barvanje, ki ju je mogoče pritrditi na delovno površino, s čimer se v celoti izkoristi večina delovne površine. Del delovne površine sta tudi 2 predalčka za risarske potrebščine in izvlečni predal pod delovno površino.

Pri ustvarjalnih dejavnostih se otroci zanašajo na komplet 9 dodatkov, med katerimi je 8 brisljivih barvnih flomastrov in krpa, s katero lahko izbrišejo barve in popravijo sliko. Velikost slik je 51*51 cm, pri barvanju se lahko hkrati vključijo več otrok in skupaj ustvarijo najlepše slike. K ustvarjalni otroški mizici je mogoče kadarkoli dokupiti dodatne slike za barvanje z različnimi veselimi motivi. Miza Smoby prinaša otrokom dovolj prostora za slikanje, risanje slik, lahko si na njej razporedijo tudi družabne igre, sestavljajo lego, puzzle in gradbene kocke.

Popolnoma se prilega vsaki vrtu, pomaga otrokom razvijati socialne vezi, domišljijo in ustvarjalnost. Mizica z robustnimi nogami je izdelana iz kakovostnih plastike, odlikuje pa se z vrhunsko kakovostjo in trdnostjo. Zaobljeni robovi zagotavljajo otrokom varnost pri igri, površina mizice pa je mehka, žametna na dotik. Višina mizice je približno 47 cm, tako da jo lahko zlahka dosežejo tudi majhni otroci. Skupne dimenzije mizice so 70*70*47 cm, enostavno jo je premikati in omogoča hitro montažo.

Vrhunski francoski proizvajalec Smoby prinaša otrokom kakovostne plastične igrače že desetletja. Plastika na igračah Smoby je trdna, odporna, hkrati pa nežna in gladka na otroških rokah, žametna na dotik. Vse otroške igrače imajo zaobljene robove, da so vaši otroci med veselimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. Igrače Smoby predstavljajo najboljšo izbiro za vsakega otroka.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 24 mesecev
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost70*70*47 cm
Višina delovne površine47 cm
Dimenzije paketa67*14*68 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Barvasiva
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.