Kozmetični kovček Disney Princess Beauty Vanity Smoby frizerski in kozmetični studio s 13 dodatki za nohte

Opis izdelka

Kozmetični kovček Disney Princess My Beauty Vanity 3v1 francoskega proizvajalca Smoby predstavlja čudovito igračo za deklice od 3. leta starosti, ki se rade igrajo frizerke, kozmetičarke in manikerke. Kozmetični kovček v rožnati barvi z motivom Disney Princes skriva v sebi set 13 kozmetičnih dodatkov, ki jih lahko otroci s pomočjo praktičnega ročaja na kovčku odnesejo kamorkoli. Odprt kovček ima igralno površino z 2 zložljivima stranskima predaloma, na katerih si otroci pripravijo potrebne kozmetične dodatke. Kozmetični kovček, okrašen z motivi princes iz Disneyjevih pravljic, bo deklice zabaval leta in leta in ima dovolj prostora za shranjevanje.

Pri igri frizerk, manikerk in kozmetičark se lahko otroci zanesejo na praktično ogledalo, v katerem bodo opazovali svoj videz po vsakem ličenju. Narejeno je iz kakovostnega materiala, varnega za najmlajše otroke. Set replik otroške kozmetike vsebuje 2 laka za nohte, 2 rdečili, paleto senčil za oči, maskaro, čopič, glavnik, okrasni trak za lase, prstan in kozmetične stekleničke. Kovček ima skrivni predal in zahvaljujoč dvema praktičnima zaponkama bodo otroci prepričani, da jim dodatki iz kovčka med prenašanjem ne bodo padli ven.

Kozmetični kovček je velikosti 35*28*28 cm, je kompakten in lahek. Narejen je iz vrhunske plastike, ki je trpežna in hkrati nežna na dotik. Otroci se igrajo igre različnih poklicev in odkrivajo svet odraslih. Učijo se, čemu so namenjeni posamezni kozmetični dodatki in kako se pravilno uporabljajo. Kozmetični kovček lahko uporablja tudi več otrok skupaj, prijatelji, bratci in sestrice, preizkusijo vlogo frizerjev in strank. S tem razvijajo svoje komunikacijske in jezikovne sposobnosti, se hitreje socializirajo in pridobivajo občutek odgovornosti. Z igro z dodatki izboljšujejo fino motoriko, koncentracijo in logično razmišljanje.

Francoski Smoby je vrhunski proizvajalec prvovrstnih plastičnih igrač za otroke vseh starosti. Material na igračah Smoby je trden in trpežen, a hkrati gladek in nežen do otroških rokic. Vse otroške igrače imajo zaobljene robove, da so vaši otroci med veselimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. Izdelki Smoby vsestransko razvijajo vaše otroke, oblikujejo njihovo osebnost in pritegnejo vsakega, tudi najmlajšega otroka. Igrače izpolnjujejo tudi najvišje varnostne standarde in zagotavljajo vrhunsko francosko kakovost ter sodoben videz.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost35*28*28 cm
Dimenzije paketa30*9*45 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Barvarožnata
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.