Kozmetična torbica z ogledalom Gabby Beauty Vanity Smoby za frizerko z nohtnim studiem in ličilno kozmetiko s 15 dodatki

Opis izdelka

Kozmetična torbica z ogledalom Vanity 3v1 francoskega proizvajalca Smoby predstavlja čudovito igračo za deklice od 3. leta naprej, ki se rade igrajo igrice na frizerke, kozmetičarke in manikerke. Kozmetična torbica v roza izvedbi z motivom Gabby´s Dollhouse skriva v sebi set 15 kozmetičnih dodatkov. Otroci si jih lahko kadarkoli odnesejo v torbici s praktičnim ročajem. Po odprtju torbice ima otrok na voljo igralno površino z 2 zložljivima stranskima predaloma, na katerih si pripravi potrebne kozmetične dodatke. Kozmetična torbica, okrašena z animiranimi slikami junakinje Gabby in ljubkih mačk, bo deklice zabavala dolga leta, saj ima dovolj prostora za shranjevanje.

Pri igri na frizerke, manikerke in kozmetičarke se otroci zanašajo na praktično ogledalo, v katerem bodo preverjali svoj videz po vsakem ličenju. Izdelano je iz kakovostnega materiala, ki je varen za najmlajše otroke. Set replik otroške kozmetike vsebuje 2 laka za nohte, 2 šminki, maskaro, krtačo za lase, okrasno ogrlico, zapestnico, prstan in paleto senčil za oči. Torbica ima skrivni oddelek in zahvaljujoč dvema praktičnima zapiranjema bodo otroci prepričani, da jim dodatki iz torbice med prenašanjem ne bodo padli ven.

Kozmetična torbica ima skupne dimenzije 36*29*29 cm, je kompaktna in lahka. Izdelana je iz vrhunskih plastičnih materialov, ki so trpežni in hkrati nežni na dotik. Otroci se igrajo igre na različna poklicna področja, odkrivajo svet odraslih. Učijo se, za kaj služijo posamezni kozmetični dodatki in kako se pravilno uporabljajo. Kozmetično torbico bodo uporabljali tudi več otrok, prijatelji in sorojenci, preizkusili si bodo vlogo frizerjev in strank. Razvijajo svoje komunikacijske in jezikovne sposobnosti, hitreje se socializirajo in pridobivajo občutek odgovornosti. Z manipulacijo z dodatki izboljšujejo fino motoriko, osredotočenost in logično razmišljanje.

Francoski Smoby je vrhunski proizvajalec prvovrstnih plastičnih igrač za otroke vseh starosti. Material na igračah Smoby je trden, odporen, a hkrati nežen in gladek za otroške ročice. Vse otroške igrače imajo zaobljene robove, da so vaši otroci med veselimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. Izdelki Smoby vsestransko razvijajo vaše otroke, oblikujejo njihovo osebnost in pritegnejo vsakega, tudi najmlajšega otroka. Igrače izpolnjujejo tudi najvišje varnostne standarde in so zagotovilo vrhunske francoske kakovosti ter sodobnega videza.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost36*29*29 cm
Dimenzije paketa30*9*45 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Barvarožnata
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.