Kozmetična torbica Make-up Pouch Jewellery Box Pink Jeune Premier s dekorativno kozmetiko Rosajou ergonomsko luksuzno oblikovanje

Opis izdelka

Lepota izhaja iz notranjosti, vendar si tudi majhne deklice želijo svoje lastne dekorativne kozmetike, ki bo pripadala samo njim. Zato se je belgijska znamka Jeune Premier združila s francosko znamko Rosajou in ustvarila edinstveno kozmetično torbico Make-up Pouch Jewellery Box Pink, ki vsebuje pravo dekorativno kozmetiko za vse male lepotičke. Kozmetična torbica Rosajou Jeune Premier je modni dodatek, vendar je veliko več kot to. Vsebuje dekorativno kozmetiko znamke Rosajou, ki se specializira za dekorativno kozmetiko, namenjeno otrokom.

Kozmetična torbica z dekorativno kozmetiko Rosajou Jeune Premier poudarja popolno združevanje funkcionalnosti in elegancije, zaradi česar postane nepogrešljiv dodatek za vsako deklico. Izjemno zadovolji navdušence nad modnimi trendi in trendi ličenja, saj vsebuje pravo dekorativno kozmetiko. Prozorna roza kozmetična torbica z natisom vsebuje lak za nohte v odtenku Ballerina, nohtno pilico, rdečilo z ogledalom in čopič za rdečilo. Celoten set dekorativne kozmetike Rosajou je oblikovan in izdelan v Franciji, je veganski in dermatološko testiran. Lahko se zanesete, da bodo vaši otroci nanesli le najboljše na svojo občutljivo in nežno kožo.

Ustanovitelji in oblikovalci prestižne belgijske znamke Jeune Premier so sami starši, zato vedo, da se ne splača varčevati pri kakovosti izdelkov za otroke. Vsi izdelki znamke Jeune Premier že na prvi pogled nosijo znamke originalnosti, ki jih nikjer drugje ne boste našli. Razveselite otroke z dizajnersko kozmetično torbico, ki je nastala v sodelovanju s francosko znamko Rosajou, in jih razveselite ne le z dekorativno kozmetiko, ampak tudi z modnim dodatkom, ki je večen in izpolnjuje modne trende ter stroge zdravstvene predpise in standarde.

Lastnosti

  • kozmetična torbica Jeune Premier
  • izdelana v sodelovanju z znamko Rosajou
  • vsebuje dekorativno kozmetiko za otroke
  • lak za nohte v odtenku Ballerina
  • nohtna pilica
  • rdečilo z ogledalom
  • čopič za rdečilo
  • dimenzije torbice 6,5*16*21 cm
  • oblikovana in izdelana v Franciji
Doprava 79

Tehnične lastnosti

PorekloIzdelano v Franciji
Velikost6,5*16*21 cm
Barvarožnata
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.