Kozmetična mizica z odstranljivim ogledalom My Beauty Studio Smoby odprte predalčke in drevesa za obešanje nakit in 15 dodatkov

Opis izdelka

Kozmetična mizica My Beauty Studio francoskega proizvajalca Smoby predstavlja odlično darilo za otroke od 3. leta dalje. Originalna kozmetična mizica v beli in modri barvni kombinaciji z ogledalom si dekleta postavijo na mizico ali tudi na posteljo v otroški sobi in se igrajo na poklic kozmetičark. Kompaktna kozmetična mizica je opremljena z okroglim ogledalom, ki ga je mogoče odstraniti in uporabljati tudi samostojno. V 15-delni kompletu dodatkov se nahajajo replike kozmetičnih dodatkov, dekleta se lahko veselijo telesnega mleka, rdečila za ustnice, lakov za nohte, maskare, parfuma, kreme za roke, elastik in sponk za lase, zapestnice in krtače za lase.

Mizica je opremljena z dovolj prostora za shranjevanje, dodatki se lahko shranijo v odpirajoče se predale ob straneh mizice, poleg ogledala pa so drevesa, na katera si dekleta obesijo svoje najljubše nakit. Kozmetična mizica se ponaša z vrhunsko kakovostjo, izdelana je iz trdnih plastike z nežno površino. Dekleta si bodo lahko v ogledalu do sitega ogledovala svoj odsev, skrbela za lase in se s prijateljicami igrala igro na poklic kozmetičark, s čimer se približujejo svetu odraslih in razvijajo svoje komunikacijske sposobnosti. Prav tako izboljšujejo fino motoriko in pridobivajo občutek za estetiko. Dimenzije mizice so 40*31*29 cm.

Francoski Smoby že dolga leta prinaša otrokom kakovostne igrače z originalnim dizajnom. Plastika na igračah Smoby je trdna, odporna, a hkrati nežna in gladka na otroških ročicah, mehka na dotik. Vse otroške igrače imajo zaobljene robove, da so vaši otroci med veselimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. Barve na plastičnih igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in fantazijo, pritegnejo vsakega najmlajšega otroka. Proces proizvodnje igrač Smoby je strogo nadzorovan, igrače izpolnjujejo tudi najvišje varnostne kriterije.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost40*31*29 cm
Dimenzije paketa31*11*41 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Barvamodra
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.