Kozmetična mizica s stolčkom Gabby Smoby s 10 lepotnimi dodatki

Opis izdelka

Kozmetični stolček Dressing Table francoskega proizvajalca Smoby je odlična darila za vse otroke, še posebej deklice od 3. leta dalje. Originalni roza-modri stolček z ogledalom v obliki srca in stolčkom krasijo animirani motiv televizijske serije Gabby´s Dollhouse, ki očara otroke na prvi pogled. Del kozmetičnega stolčka je tudi komplet 10 kozmetičnih dodatkov, med katerimi so krtača za lase, zapestnica, prstani, sponke, parfumi in škatlice z slikami mačk. Deklice se bodo povsem vživele v poklic frizerk in se naučile, kako pravilno uporabljati posamezne dodatke.

Vsi plastični deli kozmetičnega stolčka so izdelani z zaobljenimi robovi ob upoštevanju varnosti otroka. Ob straneh ogledala se nahajajo okrasna drevesa s policami za shranjevanje dodatkov. Ogledalo je izdelano iz varnih materialov, deklice si bodo lahko do sitega ogledale svoj odsev. Naučile se bodo skrbeti za svoje lase in s prijateljicami se bodo igrale igro na poklic frizerk, s čimer se približujejo svetu odraslih in razvijajo svoje komunikacijske sposobnosti. Prav tako si izboljšujejo fino motoriko in pridobivajo občutek za estetiko.

Francoski Smoby že dolga leta prinaša otrokom kakovostne igrače z originalnim dizajnom. Plastika na igračah Smoby je trdna, odporna, a hkrati nežna in gladka na otroških ročicah, satenasta na dotik. Vse otroške igrače imajo oble robove, da so vaši otroci med veselimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. Barve na plastičnih igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in fantazijo. Proces proizvodnje igrač Smoby je nadzorovan, igrače izpolnjujejo tudi najvišje varnostne kriterije.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Pakirano v kartonu A/NDa
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.