Kozmetična mizica mala Gabby Tabletop Dressing Table Smoby s kozmetiko in bižuterijo s 12 dodatki

Opis izdelka

Kozmetična mizica Gabby Tabletop Dressing Table francoskega proizvajalca Smoby bo razveselila vse otroke, še posebej deklice, že od 3. leta dalje. Originalna kozmetična mizica v roza-modri barvni kombinaciji z ogledalom si otroci enostavno postavijo na mizico ali tudi na posteljo v otroški sobi in se igrajo na poklic kozmetičark. Mala kozmetična mizica je okrašena z animiranim motivom animirane serije Gabby, slike očarljivih mačk pa bodo deklice pritegnile na prvi pogled. Del kozmetične mizice je tudi set 12 kozmetičnih dodatkov, med katerimi so zapestnica, glavnik, maskara, ogrlica, laki, šminka in prstani.

Vsi plastični deli na kozmetični mizici so izdelani z zaobljenimi robovi, ob upoštevanju varnosti otroka. Vrteče ogledalo z roza mačjimi ušesi si deklice prilagodijo po svojih potrebah in prav tako se bodo razveselile shranjevalnega prostora v obliki 3 predalov pod ogledalom. Deklice si bodo lahko do sitega ogledovale svoj odsev, skrbele za svoje lase in se s prijateljicami igrale igro na poklic kozmetičark, s čimer se približujejo svetu odraslih in razvijajo svoje komunikacijske sposobnosti. Prav tako si izboljšujejo fino motoriko in pridobivajo občutek za estetiko. Dimenzije mizice so 49*36*51 cm.

Francoski Smoby že dolga leta prinaša otrokom kakovostne igrače z originalnim dizajnom. Plastika na igračah Smoby je trdna, odporna, a hkrati nežna in gladka na otroških rokah, žametna na dotik. Vse otroške igrače imajo zaobljene robove, da so vaši otroci med veselimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. Barve na plastičnih igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in fantazijo, pritegnejo vsakega najmanjšega otroka. Proces proizvodnje igrač Smoby je strogo nadzorovan, igrače pa izpolnjujejo tudi najvišje varnostne standarde.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost49*36*51 cm
Dimenzije paketa39*13*49 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Barvarožnata
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.