Kovinska tabla dvostranska za kredo in magnetke Metal Board Smoby s prostorom za shranjevanje in 80 dodatki 105 cm visoka

Opis izdelka

Metalna tabla za kredo in magnetke Metal Board francoskega proizvajalca Smoby je vrhunska dvostranska tabla, s katero se bodo otroci zabavali že od 3. leta starosti. Izdelana je iz kakovostne kovinske konstrukcije in odporne plastike, ki je prijetna na dotik. Zelo je praktična, otroci lahko na eni strani pišejo s flomastrom, na drugi strani pa s kredo. Obe strani se nato enostavno obrišeta s krpo ali gobo. Pod tablo je prostorna predalna enota za shranjevanje pisalnih pripomočkov, ki delno ščiti tla pred prahom pri pisanju s kredo. Na stranski strani se nahaja rumena škatla, v katero lahko shranijo magnetna črka.

Otroci se lahko veselijo odlične komplet 80 dodatkov, med katerimi najdejo magnetna črka, številke, simbole, flomaster, barvne krede in gobo. Stilska modra tabla deluje brezčasno, primerna je za dečke in deklice. Z njo se bodo igrali dolga leta, pri čemer se bodo zabavali in hkrati učili ustvarjati svoje prve besede, računati različne primere in tako razvijali logično razmišljanje. Ta otroška pomoč pri risanju pomaga razvijati umetniške sposobnosti, otroško domišljijo in spretnost pri risanju. Zaradi številnih dodatkov je ta igrača odličen pomočnik za otroke v predšolski in zgodnji šolski dobi.

Tabla za otroke se zelo hitro sestavi, ne zavzema veliko prostora. Njene dimenzije so 49*52*105 cm, skupna višina pa je 105 cm. Francosko podjetje Smoby je znano po svojih izvirnih in kakovostnih otroških igračah za različne starostne skupine. Plastika na igračah Smoby je trdna in hkrati nežna do otroških rok, sametasta na dotik. Vse otroške igrače imajo zaobljene robove in barve, ki spodbujajo otroško domišljijo. Igrače Smoby so najboljše, kar lahko ponudite svojim otrokom, ki se bodo z njimi zabavali dolge ure.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost49*52*105 cm
Dimenzije paketa56*11*61 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Barvamodra
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.