Košara z obedom in kozarci Gabby Picnic Basket Smoby s 21 dodatki in živili

Opis izdelka

Košarica z obročne za piknik Picnic Basket francoskega proizvajalca Smoby bo razveselila vse otroke, še posebej deklice od 3. leta dalje. Obročna set v čudovitih roza in vijoličnih barvah bo del vsakega druženja z otroki, ki jo bodo uporabljali pri praznovanjih in piknikih. Originalna plastična košarica z motivom animirane serije Gabby´s Dollhouse vsebuje 2 kozarca, 2 skodelici, porcijo smetane, piškotek, posodo, 2 krožnika, pribor, vrč za mleko in suho sadje na palčki. Otroška košarica se lahko odpira z dveh strani, otroci pa jo lahko enostavno vzamejo s seboj kjerkoli, zahvaljujoč praktičnemu ročaju.

Obročna set je izdelana iz najkakovostnejše plastike, ki je na otip mehka. Slika mačk in junakinje Gabby pomaga razvijati otroško domišljijo in predstavo. Otroci pri obrokih in piknikih krepijo svoje komunikacijske sposobnosti, pri manipulaciji s priborom in dodatki pa vadijo fino motoriko. Pri igri na gostitelje posnemajo svoje starše, se približujejo svetu odraslih in pridobivajo občutek odgovornosti. Košarico z dodatki lahko otroci uporabijo tudi pri igri na kuharje, s tem pa si razširijo opremo kuhinje ali otroške trgovinice. Dimenzije izdelka so 27*19*13 cm.

Smoby že dolga leta prinaša otrokom vrhunske igrače s pravim francoskim dizajnom. Material na igračah Smoby je trden, odporen, a hkrati mehak in gladek za otroške ročice. Vse otroške igrače imajo zaobljene robove, da so vaši otroci med veselimi igrami v varnosti in zaščiteni pred poškodbami. Izdelki Smoby vsestransko razvijajo vaše otroke, oblikujejo njihovo osebnost in pritegnejo vsakega najmlajšega otroka. Igrače izpolnjujejo tudi najvišje varnostne kriterije in so zagotovilo vrhunske francoske kakovosti in sodobnega videza.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost27*19*13 cm
Dimenzije paketa27*19*13 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Barvaturkizna
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.