Kopalnica za punčke z funkcionalno prho Shower Baby Nurse Smoby s snemljivo tuš glavo, kopalnim plaščem in učnim brošurjem

Opis izdelka

Kopalnica za punčke Shower iz kolekcije Baby Nurse francoskega proizvajalca Smoby bo očarala vse otroke, še posebej deklice od 3. leta dalje. Čudovita kopalnica s prho je izdelana v nežnih pastelnih barvah in bo okrasila vsako otroško sobico. Njena sestavina je funkcionalna prha s tekočo vodo, ki se aktivira s pritiskom na mehansko tipko na vrhu kopalnice in črpa vodo iz majhne posode. Deklice tako pridobijo realistične izkušnje pri prhanju svoje najljubše punčke in se ob tem odlično zabavajo. Pri igri s kopalnico imajo na voljo tudi odstranljivo pršno glavo, tekoče milo, brisačo za punčko in informativno brošuro s slikami.

Prha je primerna za punčko z maksimalno velikostjo 42 cm, ki jo je mogoče med prhanjem pritrditi na nosilec na steni (punčka ni vključena v paket). Kopalnica s prho omogoča otrokom, da se popolnoma potopijo v igro pri skrbi za punčko. Dekleta pri igri na mamice razvijajo fino motoriko, trenirajo jezikovne spretnosti, pridobivajo občutek odgovornosti in se približujejo svetu odraslih. Originalna prha je prostorsko varčna, njene dimenzije so 31*30*46,5 cm, enostavno jo je prenašati in shranjevati.

Francoski Smoby je vodilni proizvajalec igrač, ki se odlikujejo po posebnem videzu in vsestransko razvijajo vaše otroke. Material na igračah Smoby je trden, odporen, hkrati pa mehak in gladek na otroških ročicah, z mehkobo na dotik. Barve na igračah Smoby spodbujajo ustvarjalnost in individualnost pri otrocih ter pritegnejo vsakega, tudi najmlajšega otroka. Igrače izpolnjujejo tudi najvišje varnostne standarde in so zagotovilo francoske kakovosti ter izvirnega videza.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost31*30*47 cm
Dimenzije paketa31*12*52 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Barvakrem
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.