Komplet oblačil Angleški študent Oblačilnica deklet Corolle za 28 cm punčko 8 dodatkov od 4 let

Opis izdelka

Punčke Corolle Girls se znajo oblačiti in poznajo najnovejše modne trende iz vseh svetovnih modnih metropol. Dokaz za to je tudi komplet oblačil English Student za punčke iz kolekcije Corolle Girls, ki bo igro s punčko spremenil v najlepšo izkušnjo. Celoten outfit za 28 cm punčko Corolle Girls obsega 8 dodatkov, ki se popolnoma dopolnjujejo in iz punčke ustvarijo osupljivo trendsetterko ter hkrati najstylish študentko.

Karo krilo z belo srajco iz punčke Corolle Girls ustvari stilno (in tudi pametno) študentko. Modni dodatki tega outfita za punčko Corolle Girls so škornji, tople nogavice, sončna očala, šolska torba, uhani v obliki srčkov in pametni telefon.

Večno komplet oblačil English Student z izvirnim dizajnom enoroga bo otrokom prinesel množico novih izkušenj in lepih spominov. S čudovitimi oblačili Corolle Girls lahko otroci svojo punčko preoblačijo kadarkoli si zaželijo. Popolnoma dodelani detajli teh oblačil in vrhunski materiali obogatijo vsako igro s punčko, ki razvija otroško domišljijo, pa tudi komunikacijske sposobnosti in otipno občutljivost.

Igra na poklice je v zgodnjem otroštvu zelo pomembna, saj otroci med drugim spoznavajo lastne čustva in prevzemajo odgovornost za svoja dejanja. Oblačila Corolle perite ročno pri največ 40°C le z uporabo nežnega tekočega mila.

Priljubljena francoska blagovna znamka Corolle prinaša v naročja vaših otrok najlepše punčke že od leta 1979. Ekipa oblikovalcev punčkam Corolle vdihuje življenje v malem romantičnem mestecu Langeais v francoski regiji Loire Valley. V punčkah Corolle se prepletata vrhunska kakovost in čudovit francoski dizajn ter poudarek na edinstvenih podrobnostih.

Blagovna znamka Corolle se lahko pohvali s prestižnimi nagradami Parents’ Choice Awards, pa tudi z mnogimi drugimi priznanji uglednih starševskih revij in strokovnih žirij. Nepogrešljiv del punčk Corolle so najboljši materiali, ki izpolnjujejo stroge evropske norme in so prijetni na dotik in božanje. V naročje svojega otroka vzemite najlepšo punčko na svetu s stilskimi dodatki.

Lastnosti

  • oblečenje za punčko Corolle Girls
  • 8 dodatkov
  • za punčko velikosti 28 cm
  • od 4 let
  • podrobnosti prilagojene starosti otrok
  • čudovit francoski dizajn
  • vrhunska kakovost
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 4 let
PorekloIzdelano v Franciji
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.