Kolobezka trojkolesna Minnie Mondo od 24 mesecev

Opis izdelka

Trojkolesni skiro Minnie italijanskega proizvajalca Mondo je odlično darilo za vse otroke, še posebej za deklice od 2 let. Ta vrhunski skiro lahko vaš otrok vzame tudi na izlet ali dopust, saj je lahek in ne zavzame veliko prostora. Otroški skiro v roza barvi je okrašen s stilskim emblemom na krmilu z očarljivo risbo animiranega lika Minnie. Skiro ima dve kolesi na zadnji strani, kar otrokom olajša ohranjanje ravnotežja med vožnjo.

Originalni skiro bo otrokom prinesel veliko veselja med vsakodnevno vožnjo. Otroški skiro je opremljen s tremi kakovostnimi silikonskimi kolesi, ki jih je po potrebi enostavno odstraniti in zamenjati z novimi. Prozorna silikonska kolesa povečujejo udobje med vožnjo in so odporna proti predrtju. Kovinska konstrukcija trikolesnika se odlikuje po trdnosti in vzdržljivosti, zdržala bo vašim otrokom dolga leta. Ročaji skiroja so protizdrsni in prijetni na dotik. Nosilnost skiroja je 20 kg.

Vožnja s skirojem ni samo zabavna, ampak tudi koristna za zdravje. Otroci krepijo mišice in motoriko, zagotovo bodo vzljubili gibanje in šport. Mondo je italijanski proizvajalec, ki izdeluje kakovostne izdelke iz gume, pene in PVC-ja. Mondo je uradni proizvajalec številnih licenčnih izdelkov znanih pravljic, serij in filmov. Pri vožnji je priporočljivo uporabljati zaščitno opremo, kot so ščitniki za kolena, zapestja in komolce ter čelada, ki jo najdete tudi v naši ponudbi.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 24 mesecev
PorekloIzdelano v Italiji
Dimenzije paketa46*14*25 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Barvarožnata
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.