Kolesarski rolerji Minnie Roller Skates Mondo s čepicami velikost 22-29

Opis izdelka

Otroška rolerji Minnie so štirimi kolesi so pravljicami so štirimi kolesi, zaradi česar otroci lahko ohranjajo ravnotežje. Otroški štiri-kolesni rolerji so primerni za najmanjše otroke od 3 let, dobro se prilegajo na noge in so udobni. Velikost rolerjev je v veliki meri univerzalna in se lahko enostavno prilagodi na velikost 22-29. Otroški rolerji so izdelani iz kakovostnih plastičnih materialov in se ponašajo z dolgo življenjsko dobo.

Ravnotežje na dveh vrstah koles je veliko lažje ohranjati kot na klasičnih rolerjih, ki imajo kolesa samo v eni vrsti. Zaradi trdnejših koles priporočamo uporabo teh otroških rolerjev na površinah brez večjih nepravilnosti. Za večjo varnost otrok so v paketu tudi zaščitniki za kolena z originalno risbo animirane junakinje Minnie. Zaščitniki so kakovostni, trpežni, udobni in se lahko enostavno namestijo. Priporočamo uporabo zaščitnikov pri vsaki vožnji z rolerji.

Rolerji in zaščitniki se dostavijo v pregledni embalaži z zadrgo, kamor se lahko po vožnji shranijo. Italijansko podjetje Mondo se ukvarja z izdelavo kakovostnih otroških izdelkov in igrač ter je uradni proizvajalec številnih licenciranih izdelkov znanih pravljic, serij ali filmov. Izdelki podjetja Mondo izpolnjujejo stroge evropske standarde kakovosti. Za široko paleto igrač Mondo je značilen skrben pristop k delu, inovacije in otroške potrebe. Z vožnjo na rolerjih otroci razvijajo svoje motorične sposobnosti, reflekse in sposobnost ocenjevanja razdalj.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloIzdelano v Italiji
Dimenzije paketa29*12*25 cm
Opombasize 22-29
Barvarožnata
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.