Kolesa: 3 Kolobeh: Spiderman Mondo od 24 mesecev

Opis izdelka

Trojkoleska skiro italijanskega proizvajalca Mondo je originalna športna igrača za vse otroke že od 2. leta starosti. To kakovostno skiro lahko vaš otrok vzame tudi na izlet ali dopust, saj je lahko in ne zavzame veliko prostora. Otroško trojkolesko skiro v modro-rdeči izvedbi bo pritegnilo vsakega otroka. Skiro je okrašen s čudovitim emblemom na krmilu, na katerem je slika animiranega junaka Spidermana. Popolnoma se ujema z dizajnom skiroja in bo otrokom prinesel veliko veselja med vsakodnevno vožnjo.

Skiro za otroke Mondo ima dve kolesi na zadnji strani, kar otrokom olajša ohranjanje ravnotežja med vožnjo. To je odličen prvi skiro za najmlajše otroke. Otroški skiro je opremljen s tremi kakovostnimi silikonskimi kolesi, ki se lahko po potrebi enostavno odstranijo in zamenjajo z novimi. Prozorna silikonska kolesa povečujejo udobje med vožnjo in so odporna proti predrtju. Kovinska konstrukcija trojkoleska je močna in odporna, zdržala bo vašim otrokom dolgo let. Ročaji skiroja so protizdrsni in prijetni na dotik. Nosilnost skiroja je 20 kg.

Vožnja s skirojem ni samo zabavna, ampak tudi koristna za zdravje. Otroci krepijo mišice in motoriko, zagotovo bodo vzljubili gibanje in šport. Mondo je italijanski proizvajalec, ki izdeluje kakovostne izdelke iz gume, pene in PVC-ja. Mondo je uradni proizvajalec številnih licenčnih izdelkov znanih pravljic, serij in filmov. Pri vožnji je priporočljivo uporabljati zaščitno opremo, kot so ščitniki za kolena, zapestja in komolce ter čelado, ki jo najdete tudi v naši ponudbi.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 24 mesecev
PorekloIzdelano v Italiji
Dimenzije paketa46*14*25 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Barvamodra
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.