Hodna roka na daljinsko upravljanje RC Sreda Stvar Jada s USB polnjenjem od 8 let

Opis izdelka

Hodna roka na daljinsko upravljanje Thing predstavlja odlično darilo za vse oboževalce strašljive serije Wednesday in otroke od 8. leta naprej. Strašljiva roka "Thing", znana iz družine Addams, deluje realistično, daljinski upravljalnik v obliki netopirja omogoča nadzor njenega gibanja naprej in lahko se obrača na stran. Daljinski upravljalnik deluje na klasični 2-kanalni frekvenci 2,4 GHz, njegova sestavina pa sta tudi 2 bateriji tipa AAA. Stilizirana hodna roka se polni preko USB povezave, izdelana je v življenjski velikosti v realističnih barvah.

Uradno licencirana igrača Wednesday bo razveselila ne le zbiratelje, temveč tudi otroke, ki se bodo z njo odlično zabavali med praznikom Noč čarovnic in dolgimi zimskimi večeri. Hodna roka Wednesday predstavlja tudi dekoracijo za dom, je upodobitev družine Addams. Skupna višina roke je približno 16 cm, otroci pri upravljanju igrače trenirajo svojo spretnost in natančnost pri usklajevanju. Trenirajo fino motoriko, učijo se pravilno ocenjevati razdalje. Pri obvladovanju ovir v notranjosti razvijajo tudi logično mišljenje. Hodna RC Roka Thing pomaga razvijati tudi otroško domišljijo in fantazijo.

Blagovna znamka Jada spada med vodilne proizvajalce licenciranih in natančno izdelanih figuric, litih zbirateljskih predmetov in avtomobilčkov z daljinskim upravljanjem. Široka izbira igrač združuje visoko kakovost in občutek za detajle, zato so primerne za otroke vseh starosti. Izdelki so testirani in izpolnjujejo stroge varnostne standarde. Proizvajalec Jada pri razvoju igrač sodeluje z največjimi svetovnimi blagovnimi znamkami na področju zabave, razveselili bodo filmske in stripovske oboževalce.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 8 let
OpombaBatteries: Vehicle (Li-battery 7.4 V/360MAH) Remote control (2xAAA)
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.