Gradnja vesoljskega avta 3v1 Space Rover Discovery Set Smoby 50 delov s izvijačem in figurica astronavta z gibljivimi okončinami

Opis izdelka

Gradnja vesoljskega avta 3v1 Space Rover Discovery Set iz delavnice francoskih oblikovalcev Smoby prinaša fantom od 3. leta starosti odlične izkušnje pri igri vesoljskih raziskovalcev. Vrhunski gradbeni komplet vsebuje 50-delni set, v katerem najdejo vse potrebne dele za sestavljanje raziskovalnega vesoljskega avta Space Rover. Veselijo se lahko tudi figurice astronavta s premičnimi okončinami, ki ima roko prilagojeno v obliki izvijača, kar otrokom omogoča, da jo vključijo v sestavljanje avta. Po sestavljanju avta lahko otroci vstavijo figurico v kabino in se odpravijo na raziskovanje površja neznanih planetov.

Majhni raziskovalci si lahko avto s skupno dolžino 25 cm sestavijo v 3 različnih variantah, prilagodijo si ga svojim potrebam. Pri montaži imajo na voljo tudi samostojen izvijač, ki jim olajša delo z posameznimi deli. Vesoljska gradnja je izdelana iz trdnih in odpornih plastik s zaobljenimi robovi, izvirna zasnova terenskega avta za vesolje očara fante na prvi pogled. Pri sestavljanju se odlično zabavajo, trenirajo fino motoriko, logično razmišljanje in konstrukcijske sposobnosti. Prav tako razvijajo domišljijo in kreativnost, gradijo avto po svojih zamislih, po sestavljanju pa se z njim igrajo ali pa ga lahko razstavijo na poličko.

Francoska blagovna znamka Smoby že dolga leta prinaša otrokom vrhunske igrače z izvirno zasnovo. Material na igračah Smoby je trden, odporen, a hkrati mehak in gladek na otroških rokah, sametast na dotik. Vse otroške igrače imajo zaobljene robove, da so vaši otroci med veselimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. Barve na igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo, jih navdihujejo in omogočajo doživljanje avantur v njihovi lastni domišljiji. Izpolnjujejo tudi najvišje varnostne kriterije, so zagotovilo za odlične izkušnje.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost25*13*16,5 cm
Dimenzije paketa28*8*25 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Barvaoranžna
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.