Glava za friziranje Styling Head Corolle s čudovitimi svetlimi plavimi lasmi 25 cm in 10 dodatkov

Opis izdelka

Glava za friziranje Styling Head francoske znamke Corolle bo vaše otroke spremenila na frizerje, ki bodo kmalu ustvarjali čudovite pričeske vsem družinskim članom. Z glavo za friziranje z dolgimi plavimi lasmi bodo otroci ustvarjali pričeske za vsak dan, pa tudi zahtevnejše za posebne priložnosti. Otroci imajo na voljo kar 10 prekrasnih dodatkov, ki jih potrebuje vsak frizer. Del malega frizerskega salona je tudi glavnik, krtača in najrazličnejše elastike za lase, lasnice in sponki v beli in rožnati barvi.

Glava za friziranje Corolle je zahvaljujoč prvorazredni izdelavi videti naravno, za odlično doživetje med igro pa bodo poskrbeli tudi kakovostni gosti in valoviti lasje v plavi barvi. Te lahko češejo, nanje pripenjajo zaponke in ustvarjajo najrazličnejše čopke, kitke in pričeske po lastni domišljiji, ki si lahko predstavlja, da je frizerka. Originalna glava za friziranje je primerna za otroke od 3. leta starosti in je popolnoma prilagojena njegovi starosti. Z igro s to edinstveno igračo se otroci približujejo svetu odraslih, razvijajo svojo domišljijo in ustvarjalnost. Prvorazredni materiali Corolle so prijetni na dotik in pogled in bodo otrokom priskrbeli nemoteno igro, med katero bodo vadili svoje finomotorične in tudi komunikacijske veščine.

Priljubljena francoska znamka Corolle že od leta 1979 v naročja vaših otrok prinaša le najlepše punčke in dojenčke. Ekipa oblikovalcev dojenčke Corolle ustvarja v malem romantičnem mestecu Langeais v francoski provinci Loire Valley. V vseh punčkah te znamke je združena prvorazredna kakovost, čudoviti francoski dizajn s poudarkom na edinstvene detajle. Znamka Corolle se lahko pohvali s prestižno nagrado Parents’ Choice Awards, pa tudi z mnogimi drugimi nagradami skrbnih staršev, prvorazrednih starševskih revij in strokovnih žirij. Nepogrešljiv del punčk in dojenčkov Corolle so le najboljši materiali, ki izpolnjujejo stroge evropske standarde in so prijetni na dotik in pogled.

Lastnosti

  • glava za friziranje
  • dolgi valoviti plavi lasje
  • 10 dodatkov
  • nežen vonj po vanilji
  • za otroke od 3. leta
  • detajli prilagojeni otrokovi starosti
  • čudoviti francoski dizajn
  • prvorazredna kakovost
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloIzdelano v Franciji
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.