Garaža za tuning 2-nadstropna Japan Series Tuning Garage Majorette s zvokom in svetlo z dvigalom in avtomobilčkom od 5 let

Opis izdelka

Garaža z dvigalom Japan Series Tuning Garage francoske blagovne znamke Majorette bo navdušila vse otroke in še posebej fantje od 5 let s svojimi igrami na dirkalne dirke. Japonski garažni komplet ima 2 nadstropji z ročnim dvigalom, zagonom, 10 parkirnimi mesti in prostorom za tuning avtomobilov. Moderna garaža za avtomobile v japonskem slogu je opremljena z zvočno in svetlobno funkcijo, fantje pa bodo navdušeni tudi nad lepim 7,5 cm modelom avtomobila Honda Civic Type R EK9 v rdeče-beli barvi.

Otroci bodo pri gradnji japonske garaže popolnoma preizkusili svoje gradbene sposobnosti, se igrali kot vozniki in se tako približali svetu odraslih. Vsak dan odkrivajo nove možnosti za igro, lahko dodajo svoje lastne avtomobile v garažo, kadar koli pa lahko dokupijo tudi modele blagovne znamke Majorette. Otroci se med igro z garažo izboljšujejo v fini motoriki, logičnem razmišljanju in med igro s prijatelji in brati in sestrami razvijajo tudi komunikacijske in izraževalne sposobnosti.

Celotne dimenzije garaže so 36*46*24 cm. Francoski proizvajalec Majorette se že vrsto let specializira za proizvodnjo prvovrstnih avtomobilčkov in gradbenih kompletov, ki so jih otroci in zbiratelji po vsem svetu vzljubili. Je partner velikih avtomobilskih znamk, zato otrokom prinaša licenčne izdelke vozil najvišje kakovosti. Igrače Majorette se odlikujejo po originalnem francoskem dizajnu, visoki odpornosti in zdržijo v vaši družini več let. Širok izbor izdelkov je usmerjen ne samo v funkcionalne igrače, temveč tudi v zbirateljske kose, med katerimi si bo izbral vsak navdušenec nad avtomobili.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost36*46*24 cm
Dimenzije paketa49*10*38 cm
Na baterijeDa
Svetlobni učinkiDa
ZvokDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.