Garaža z motoriziranim dvigalom 6-nadstropni Super Chase Center Majorette z zvokom in svetlo elektronski vlak s 4 avtomobili za 5 let

Opis izdelka

Garaža s 6 nadstropji Super Chase Center od francoskega proizvajalca Majorette je odlično darilo za vse otroke, še posebej za fantke od 5 let. Komplet s 6 nadstropji je opremljen z motoriziranim dvigalom za avtomobilčke, ki imajo na voljo kar 56 parkirnih mest v nadzemni garaži, od koder lahko spustijo po spuščalnih rampah. Realistično doživetje pri igri z mestno garažo in policijsko postajo še poudarjajo tudi realistični zvočni in svetlobni efekti. Skupaj z garažo imajo otroci na voljo tudi 4 modele športnih in policijskih avtomobilčkov. Kombinacija avtomobilčkov omogoča otrokom, da v celoti izkoristijo svojo domišljijo in ustvarjalnost pri igri s tekmovalci in policisti.

Fantje in dekleta se bodo zabavali tudi z elektronskim vlakcem v modri izvedbi, ki vozi po krogu na najnižji ravni garaže. Razviti sistem igralnih con omogoča otrokom, da v celoti izkoristijo vse dele kompleta, navdušil jih bo spuščalna rampa, policijska postaja s priporom, stolp s spiralno progo, reklamni panoji in veliko prometnih znakov. Večni garaža je izdelana v živahnih barvah in bo v otroški sobi ustvarila veselo in radostno vzdušje. Otrok vsak dan odkriva nove možnosti igre, v igro se vključijo tudi njihovi prijatelji in bratje in sestre. Garažo lahko kadarkoli dopolnijo z drugimi odličnimi avtomobilčki, tako da se bodo z njo zabavali še leta. Mere kompleta so 112*84*70 cm.

Otroci bodo med gradnjo garaže v celoti preizkusili svoje konstrukcijske sposobnosti. S celovitim kompletom razvijajo tehnično domišljijo, prostorsko zaznavanje in logično razmišljanje. Francoski proizvajalec Majorette se že vrsto let specializira za izdelavo prvovrstnih avtomobilčkov in gradbenih kompletov, ki so jih vzljubili otroci in zbiratelji po vsem svetu. Je partner velikih avtomobilskih znamk, zato otrokom prinaša licencirane izdelke vozil najvišje kakovosti. Igrače Majorette se odlikujejo po originalnem francoskem dizajnu, visoki trpežnosti in bodo v vaši družini zdržale dolga leta. Široka paleta izdelkov je usmerjena ne samo v funkcionalne igrače, ampak tudi v zbirateljske kose.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 5 let
PorekloFrancija
Velikost112*70*84 cm
Dimenzije paketa69*20*57 cm
Na baterijeDa
ElektronskoDa
Svetlobni učinkiDa
ZvokDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža7,2 kg
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.