Garaža z dvigalom 3 nadstropna Urban Garage 60 Years Anniversary Majorette s pralnim strojem bencinske črpalke in avtomobilčkom od 5 let

Opis izdelka

Garaža z dvigalom Urban Garage 60 Years Anniversary blagovne znamke Majorette je odlično darilo za vse otroke in še posebej za dečke od 5 let. Mestna garaža ima 3 nadstropja s parkirnimi mesti, ročnim dvigalom, avtopralnico, bencinsko črpalko in spuščalnimi rampami za hitro izvoz avtomobilčka. Moderna garaža za avtomobilčke je bila ustvarjena ob 60. obletnici ustanovitve podjetja Majorette. Del garaže je tudi 1 modelavtomobilčka blagovne znamke Renault v modri barvi.

Otroci bodo pri gradnji mestne garaže preizkusili svoje graditeljske sposobnosti, se igrali voznike in se tako približali svetu odraslih. Vsak dan odkrivajo nove možnosti igranja, k garaži lahko dodajo svoje lastne avtomobilčke, kadarkoli pa si lahko dokupijo tudi modele blagovne znamke Majorette. Otroci se pri igri z garažo izboljšujejo v fino motoriko, logično razmišljanje, med igro s prijatelji in sorojenci pa razvijajo tudi komunikacijske in izraževalne sposobnosti.

Celotne dimenzije garaže so 62*58*43 cm. Francoski proizvajalec Majorette se že vrsto let specializira za izdelavo prvovrstnih avtomobilčkov in gradbenih kompletov, ki so si jih otroci in zbiratelji po vsem svetu vzljubili. Je partner velikih avtomobilskih znamk, zato otrokom prinaša licencirane izdelke vozil najvišje kakovosti. Igrače Majorette se odlikujejo po originalnem francoskem dizajnu, visoki trpežnosti in zdržijo v vaši družini dolga leta. Širok izbor izdelkov je usmerjen ne le v funkcionalne igrače, temveč tudi v zbirateljske kose, med katerimi si bo izbral vsak navdušenec nad avtomobili.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 5 let
PorekloFrancija
Velikost62*58*43 cm
Dimenzije paketa54*14*39 cm
Teža1,6 kg
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.