Garaža z domom Dominic Toretto Fast & Furious Nano scena Jada 13 delov s piknik sedežem in 2 kovinski avtički od 8 let

Opis izdelka

Garža z hiše Nano Scene Jada predstavlja odlično darilo za vse oboževalce filmske serije Hitri in drzni, prav tako pa bo navdušila tudi otroke od 8. leta dalje. Uradno licencirana hiška Doma Torreta s pripeljano potjo, dvoriščem in garžo s pomičnimi vrati predstavlja realistično repliko iz filmskih prizorov. Otroci se lahko veselijo tudi 2 modelov avtomobilčkov z kovinsko karoserijo - Dodge Charger in Toyota Supra, ki sta opremljena z gumijastimi kolesi s prostim tekom. Del hiške je tudi miniaturna piknik miza, stoli in žar, ki oživijo spomine na film. Natančno izdelani detajli in izviren videz hiške z garžo prinesejo fantom odlične izkušnje pri igri na dirkače.

Dimenzije zemljišča z hišo in garžo so 14*20*20 cm, modeli avtomobilčkov pa imajo dolžino 4 cm. Stilizirana diorama iz filma Hitri in drzni je izdelana iz vrhunskih plastike, zdržala bo v vaši družini dolga leta. Predstavlja odlično izbiro za male in velike zbiratelje. Pri igri z avtomobilčki Jada otroci razvijajo fino motoriko, domišljijo in tehnično predstavo. Časovno brezčasna zbirka z hišo in garžo Dominica Torreta bo navdušila otroke, ki na igriv način odkrivajo filmske junake in hitre avtomobile.

Blagovna znamka Jada spada med vodilne proizvajalce licenciranih in natančno izdelanih figuric, litih zbirateljskih predmetov in avtomobilčkov z daljinskim upravljanjem. Široka izbira igrač združuje visoko kakovost in občutek za detajle, zato so primerne za otroke vseh starosti. Vsi izdelki so testirani in izpolnjujejo stroge varnostne kriterije. Proizvajalec Jada pri razvoju izdelkov sodeluje z največjimi svetovnimi blagovnimi znamkami na področju zabave, igrače pa bodo razveselile oboževalce filmov in stripov.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 8 let
Velikost14*20*20 cm
Skupna višina14 cm
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.