Gabby Tea Set Smoby s dvema skodelicama 8 dodatkov

Opis izdelka

Čajna garnitura Gabby Tea Set francoske blagovne znamke Smoby omogoča deklicam od 3. leta, da priredijo pravo čajanko s prijateljicami. Otroški čajni set je okrašen z čudovitimi slikami z animiranim motivom televizijske serije Gabby, ki jo poznajo otroci po vsem svetu. Prvovrstna 8-delna čajna garnitura vsebuje turkizno pladenj, 2 skodelici, čajnik, 2 žlički, posodico za mleko in sladkor. Garnitura je izdelana iz trdnih plastike z zaobljenimi robovi, odlikuje pa jo visoka kakovost in trpežnost.

Čajni set Gabby bodo vaši najmlajši uporabili pri praznovanjih rojstnih dni, piknikih in druženju. Animirani motiv Gabby s slikami veselih mačk spodbuja otroško domišljijo in ustvarjalnost, skupaj s prijatelji in sorojenci si lahko otroci izmišljujejo različne pravljice in pustolovščine. Med pitjem čaja razvijajo komunikacijske sposobnosti, pri manipulaciji s čajnikom pa urijo fino motoriko. V igri gostiteljev posnemajo svoje starše, učijo se pravilnega postavljanja mize, kako postreči čaj in streči goste. Čajna garnitura je tudi odličen dodatek k otroškim kuhinjam in trgovinam.

Smoby že vrsto let prinaša otrokom prvovrstne igrače s pravim francoskim dizajnom. Material na igračah Smoby je trden, vzdržljiv, a hkrati mehak in gladek za otroške ročice. Vse otroške igrače imajo zaobljene robove, da so vaši otroci med veselimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. Izdelki Smoby vsestransko razvijajo vaše otroke, oblikujejo njihovo osebnost in pritegnejo vsakega najmanjšega otroka. Igrače izpolnjujejo tudi najvišje varnostne standarde in so zagotovilo vrhunske francoske kakovosti ter brezčasnega videza.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost26*14*3 cm
Dimenzije paketa27*8*15 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Barvarožnata
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.