Fleksibilna avtocesta Spidey Marvel Flextreme Set Spin Morales Smoby s električnim avtičkom 184 delov proge 4,40 m dolžina s pajkovo mrežo od 4 let SM180926

Opis izdelka

Fleksibilna avtocesta Spidey Marvel Flextreme Set Spin iz delavnice francoskih oblikovalcev Smoby omogoča otrokom odkrivanje novega igralnega kompleta. Fantje in dekleta se že od 4. leta starosti lahko veselijo zabavnega sestavljanja prožne avtoceste z dolžino do 440 cm, pri čemer imajo na voljo 184 delov avtoceste, ki jih enostavno povezujejo brez kakršnega koli orodja. Inovativna zasnova pomaga konstruktorjem odkrivati vedno nove načine gradnje proge, pri čemer jo oblikujejo v različne oblike, spirale in uporabljajo ovire v otroški sobi. Avtocesta z motivom Spidey and His Amazing Friends je opremljena z rdečimi in črnimi deli avtoceste, startno platformo in pritrdilno sponko v obliki pajkove mreže, s katero avtocesto pritrdijo in tako doživijo še bolj realistično igro s svojim priljubljenim junakom.

Po končanju dirkalne proge se otroci zabavajo z rdeče-črnim elektronskim avtomobilčkom z motivom Spin Morales, ki lahko vozi po progi tudi na glavo in se ne prevrne. Po vklopu stikala na zadnji strani se začne premikati in svetiti, tako da otroci doživijo odlično dirkaško izkušnjo tudi v temnih zimskih večerih. Avtocesta lahko raste skupaj z otrokom - v naši ponudbi najdete tudi dodatne dele, s katerimi si otroci lahko progo poljubno podaljšajo. Vse otroke, še posebej fante, veseli igranje vlog dirkačev in konstruktorjev. S kompletom Spidey Marvel Flextreme Set Spin pridobivajo nove spretnosti pri gradnji avtoceste in hkrati preizkušajo njeno kakovost med vožnjo avtomobilčka.

Naučijo se oceniti potrebno število delov za posamezne odseke in prilagajajo njeno obliko okoliškim razmeram. Na igriv način tako izboljšujejo fino motoriko in gibalne spretnosti. Prav tako razvijajo domišljijo in prostorsko zaznavanje pri sestavljanju delov po svojih zamislih. Pri sestavljanju s sorojenci in prijatelji lahko skupaj ustvarijo velik projekt s povezovanjem več prog in avtomobilčkov. Prav tako je to odlična igrača tudi za predšolske ustanove. Elektronski avtomobilček deluje na 3 baterije tipa LR03, ki so vključene v pakiranje.

Francoski Smoby prinaša otrokom vrhunske igrače z izvirnim dizajnom že vrsto let. Material na igračah Smoby je trden, odporen, a hkrati mehak in gladek na otroških rokah, žametno na dotik. Vse otroške igrače imajo zaobljene robove, da so vaši otroci med veselimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. Barve na igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in fantazijo ter pritegnejo vsakega najmlajšega otroka. Igrače izpolnjujejo tudi najvišje varnostne standarde in so zagotovilo francoske kakovosti in izvirnega videza.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 4 let
PorekloFrancija
Dimenzije paketa42*7*32 cm
Na baterijeDa
ElektronskoDa
Svetlobni učinkiDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Barvardeča
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.