Fleksibilna avtocesta Spidey Marvel Flextreme Set Asst Smoby 2 vrste z elektronskim avtičkom 184 delov proge 4,40 m dolžina s pajčevino od 4 let dalje

Opis izdelka

Fleksibilna avtocesta Spidey Marvel Flextreme Set Asst iz delavnice francoskih oblikovalcev Smoby omogoča otrokom odkrivanje novega igralnega kompleta. Fantje in dekleta se že od 4. leta starosti lahko veselijo zabavnega sestavljanja fleksibilne avtoceste s dolžino do 440 cm, pri čemer imajo na voljo 184 delov avtoceste, ki jih enostavno povezujejo brez kakršnega koli orodja. Inovativna zasnova pomaga konstruktorjem odkrivati vedno nove načine gradnje proge, pri čemer jo oblikujejo v različne oblike, spirale in uporabljajo ovire v otroški sobi. Avtocesta z motivom Spidey and His Amazing Friends je opremljena s prvovrstnimi deli avtoceste, startno platformo in pritrdilno sponko v obliki pajčevine, s katero avtocesto pritrdijo in tako doživijo še bolj realistične izkušnje pri igri s priljubljenim junakom.

Cena velja za 1 avtocesto, pri naročilu navedite, katero različico želite: rdeče-modra avtocesta z motivom junaka Spidey ali rdeče-črna avtocesta z motivom junaka Spin. Po končanem dirkaškem krogu se bodo otroci zabavali z elektronskim avtičkom, ki lahko vozi po progi tudi na glavo in se ne prevrne. Po vklopu stikala na zadnjem delu se začne premikati in svetiti, tako da otroci doživijo odlično izkušnjo dirkanja tudi v temnih zimskih večerih. Avtocesta lahko raste skupaj z otrokom - v naši ponudbi najdete tudi dodatne dele, s katerimi lahko otroci progo poljubno podaljšajo. Vse otroke, še posebej fante, veseli igranje vlog dirkačev in konstruktorjev. S kompletom Spidey Marvel Flextreme Set pridobivajo nove spretnosti pri gradnji avtoceste in hkrati testirajo njeno kakovost med vožnjo avtička.

Naučijo se oceniti potrebno število delov za posamezne odseke in prilagajajo njeno obliko okoliškim pogojem. Na igriv način si tako izboljšujejo fino motoriko in gibalne spretnosti. Prav tako razvijajo domišljijo in prostorsko dojemanje pri sestavljanju delov po svojih zamislih. Pri sestavljanju s sorojenci in prijatelji lahko skupaj ustvarijo velik projekt s povezovanjem več prog in avtičkov. Prav tako je to odlična igrača tudi za predšolske ustanove. Elektronski avtiček deluje na 3 baterije tipa LR03, ki so vključene v paket.

Francoski Smoby prinaša otrokom prvovrstne igrače z izvirnim dizajnom že dolga leta. Material na igračah Smoby je trden, odporen, a hkrati mehak in gladek za otroške ročice, sametast na dotik. Vse otroške igrače imajo zaobljene robove, da so vaši otroci med veselimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. Barve na igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in fantazijo, pritegnejo vsakega najmlajšega otroka. Igrače izpolnjujejo tudi najvišje varnostne standarde in so zagotovilo francoske kakovosti in izvirnega videza.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 4 let
PorekloFrancija
Dimenzije paketa42*7*32 cm
Na baterijeDa
ElektronskoDa
Svetlobni učinkiDa
Pakirano v kartonu A/NDa
TipBatteries: included
Barvačervená,čierna
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.