Figurice zbirateljske Wednesday Metalfigs 4-pack Jada kovinski set 4 vrst

Opis izdelka

Zbirateljske figurice Wednesday predstavljajo odlično darilo za vse otroke, še posebej dekleta od 8. leta naprej. V paketu se nahajajo 4 kovinske figurice z motivom serije Wednesday. Otroci se lahko veselijo 2 figuric junakinje Wednesday v šolski uniformi in pikčastih oblekah, Thing (Stvar) in Enid Sinclair. Kovinske figurice so zelo trdne in odporne, natančno obdelani detajli bodo razveselili vsakega oboževalca filmske serije. Višina figuric je približno 6 cm.

Set figuric predstavlja popolno darilo za male in velike zbiratelje. Izdelane so v originalnih barvah, realističen videz pomaga otrokom razvijati njihovo domišljijo in ustvarjalnost. Pri igri s figuricami Jada si razvijajo tudi fino motoriko. Skupaj s prijatelji in sorodniki si bodo izmišljevali pustolovščine in zgodbe iz sveta Wednesday. Priljubljene figurice bodo navdušile vsakega otroka, z njimi se bodo lahko igrali dolge ure.

Blagovna znamka Jada spada med vodilne proizvajalce licenciranih in natančno obdelanih figuric, odlivenih zbirateljskih predmetov in avtomobilčkov z daljinskim upravljanjem. Široka izbira igrač združuje visoko kakovost in občutek za detajle, zato so primerne za otroke vseh starosti. Vsi izdelki so testirani in ustrezajo strogim varnostnim kriterijem. Proizvajalec Jada pri razvoju izdelkov sodeluje z največjimi svetovnimi blagovnimi znamkami na področju zabave, igrače pa razveselijo filmske in stripovske oboževalce.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 8 let
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.