Figurice zbirateljske Avengers Marvel Nano Pack Jada kovinski set 6 vrst višina 4 cm

Opis izdelka

Figurice Avengers predstavljajo popolno darilo za navdušene zbiratelje in otroke od 3. leta dalje. V paketu se nahaja 6 kovinskih figuric iz sveta superjunakov Marvel. Otroci se lahko veselijo figuric svojih najljubših junakov, kot so Kapitan Amerika, Iron Man, Hulk, Hawkeye, Thor in Črna vdova. Kovinske figurice so zelo trdne in odporne, natančno obdelani detajli bodo razveselili vsakega oboževalca filmov in stripov o superjunakih. Višina figuric je približno 4 cm, pakirane so v originalni darilni škatli.

Set figuric predstavlja popolno darilo za male in velike zbiratelje, zahvaljujoč podstavku stojijo stabilno na mestu. Narejene so v originalnih barvah, realističen videz pomaga otrokom razvijati njihovo domišljijo in ustvarjalnost. Pri igri s figuricami Jada razvijajo tudi fino motoriko. Skupaj s prijatelji in sorojenci si bodo izmišljali avanture in zgodbe iz sveta Avengerjev. Priljubljene figurice bodo navdušile vsakega otroka, z njimi se bodo lahko igrali dolge ure.

Blagovna znamka Jada spada med vodilne proizvajalce licenciranih in natančno obdelanih figuric, litih zbirateljskih predmetov in avtomobilčkov z daljinskim upravljanjem. Široka izbira igrač združuje visoko kakovost in občutek za detajle, zato so primerne za otroke vseh starosti. Vsi izdelki so testirani in izpolnjujejo stroge varnostne standarde. Proizvajalec Jada pri razvoju izdelkov sodeluje z največjimi svetovnimi blagovnimi znamkami na področju zabave, igrače pa bodo razveselile oboževalce filmov in stripov.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
Skupna višina4 cm
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.