Figurica zbirateljska Wednesday Figure Single Pack Jada kovinska 4 različne vrste 6 cm višine

Opis izdelka

Zbirateljska figurica iz sveta serijske predloge Wednesday bo razveselila zbiratelje, oboževalce in dekleta že od 8. leta dalje. Otroci se lahko veselijo figuric junakinje Wednesday v šolski uniformi in pikčastih oblekah, Thing (Stvar) in Enid Sinclair. Kovinske figurice so zelo trdne in odporne, natančno izdelani detajli pa bodo razveselili vsakega oboževalca filmske serije. Višina figuric je približno 6 cm. Cena velja za 1 kos, pri naročilu navedite v opombi, katero figurico želite: Wednesday v uniformi, Wednesday v pikčastih oblekah, Thing ali Enid Sinclair.

Figurice predstavljajo popolno darilo za male in velike zbiratelje. So izdelane v originalnih barvah, realističen videz pa pomaga otrokom razvijati njihovo domišljijo in ustvarjalnost. Pri igri s figuricami Jada razvijajo tudi fino motoriko. Skupaj s prijatelji in sorojenci si bodo izmišljevali pustolovščine in zgodbe iz sveta Wednesday. Priljubljene figurice bodo navdušile vsakega otroka, z njimi se bodo lahko igrali dolge ure.

Blagovna znamka Jada spada med vodilne proizvajalce licenciranih in natančno izdelanih figuric, ulitih zbirateljskih predmetov in avtomobilčkov na daljinsko upravljanje. Široka izbira igrač združuje visoko kakovost in občutek za detajle, zato so primerne za otroke vseh starosti. Vsi izdelki so testirani in izpolnjujejo stroge varnostne standarde. Proizvajalec Jada pri razvoju izdelkov sodeluje z največjimi svetovnimi blagovnimi znamkami na področju zabave, igrače pa razveselijo filmske in stripovske oboževalce.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 8 let
Skupna višina6 cm
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.