Dvosmerna tabla za kredo in magnetke Paint&Learn Chicos s 82 dodatki

Opis izdelka

Dvostranska tabla za kredo in magnetke Paint&Learn iz delavnice španske blagovne znamke Chicos je dvostranska tabla za otroke od 3. leta dalje. Dvostranska tabla za risanje in pisanje ima kovinsko konstrukcijo in otroke očara že na prvi pogled. Tabla Paint&Learn Chicos ima ne le praktičen prostor za shranjevanje, temveč tudi 82 dodatkov, ki prebudijo otroško domišljijo in kreativnost. Tabla Paint&Learn je magnetna, njeni delčki pa so magnetne številke in črke, barvice, flomastri, kreda in celo vodene barve ter čopiči.

Število pripomočkov za pisanje in slikanje otroci izkoristijo z obeh strani table. Magnetno stran otroci uporabijo za učenje štetja, spoznavanje abecede in risanje s flomastri. Kredna stran table jim bo služila za pisanje in risanje s kredami, zahvaljujoč praktičnim sponkam pa si na to stran lahko pritrdijo papir in v polni meri izkoristijo vodene barve in čopiče. Dvostranska tabla Paint&Learn od Chicos daje otrokom neskončen prostor za razvoj umetniškega talenta, domišljije in kreativnosti. Tabla je višinsko nastavljiva in jo je enostavno zložiti ter shraniti. Dimenzije table so 60*63*120 cm.

Španska blagovna znamka Chicos deluje na trgu že od leta 1972 in otrokom prinaša čudovite igrače že več kot 50 let. Odpravite se tudi vi s svojimi otroki v vesolje iger in odkrijte čudovite igrače Chico, izdelane v Španiji. Izdelki te priljubljene španske blagovne znamke izpolnjujejo stroge kriterije in standarde Evropske unije.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloŠpanija
Velikost60*63*120 cm
Nastavljiva višinaDa
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.