Dopravne znake na igrišče Traffic Signs BIG 3 vrste s 5 simboli višina 69 cm BIG55481

Opis izdelka

Otroške prometne znake nemškega proizvajalca BIG naučijo dečke in deklice od 3. leta osnov cestnega prometa. Sklop 3 vrst znakov je opremljen z 5 različnimi simboli, ki prikazujejo: STOP, glavna cesta, parkirišče, prehod za pešce in konec glavne ceste. Otroške prometne znake stojijo na robustni podlagi, odlikujejo se z visoko stabilnostjo in dolgo življenjsko dobo, uporabljati pa jih je mogoče tako v notranjosti kot na prostem. Višina vsakega znaka je 69 cm.

Znaki predstavljajo odlično izbiro za otroška igrišča, otroci se pri vožnji s triciklom, odrivalnikom ali kolesom naučijo voziti po znakih, ugotavljajo, kdaj imajo prednost v vožnji in spoštujejo pešce na prehodu.
Zaradi zaobljenih robov na znakih so otroci zaščiteni pri manjših trčenjih, pri trku v znake si ne morejo poškodovati. Površina znakov je obdelana z UV stabilizatorji, zaradi česar ohranijo svoje barve tudi po dolgem času.

Nemška blagovna znamka BIG je proizvajalec vrhunskih igrač, ki prejemajo nagrade na mednarodni ravni. Logotip blagovne znamke BIG je bivol, ki predstavlja moč, odpornost in robustnost - to so značilne lastnosti te blagovne znamke. Blagovna znamka BIG daje velik poudarek na varnost svojih izdelkov, uporabljeni materiali so ne le kakovostni, temveč tudi zdravstveno neškodljivi.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloNemčija
Skupna višina69 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.