Opis izdelka

Hiša prijateljev Friends House Evo Playhouse predstavlja najnovejše razširitev vrste otroških hišic francoskega proizvajalca Smoby. Prostorna hišica v naravnih barvah bo priljubljena tako pri fantkih kot deklicah že od 3. leta dalje. Zaradi svojih izjemnih dimenzij ponuja otrokom obsežen prostor za igro, tako da se lahko vanjo stisnejo tudi s svojimi bratci in sestricami ter prijatelji. Opremljena je z dvojno streho s komolcem, zadnjimi polovičnimi vrati, sprednjimi polnimi vrati s ključem in pregledom. Odličen del hišice je tudi odtočna cev z zbiralcem deževnice in elektronski zvonec s 3 zvoki (mijavkanje, lajanje, zvonjenje).

Na fasadi hišice se nahaja tudi poštni nabiralnik, otroci bodo uživali v čudovitem razgledu skozi 6 oken in 2 okničkami, ki se lahko vrtijo za 360°. Otroci bodo tako imeli vedno svež zrak tudi v vročih poletnih dneh. Del hišice je tudi poletna kuhinja s 17 dodatki in zunanja piknik miza s senčnikom. Ob mizi se bodo zabavali s 4 družabnimi igrami z figuricami in kocko za metanje. Napolnljiva solarna LED svetilka bo poskrbela, da se bodo otroci lahko igrali s hišico tudi po sončnem zahodu. Je odporna na pršenje vode in jo je mogoče prenašati s pomočjo praktičnega ročaja.

Za osvežujočo izkušnjo med vročimi poletnimi dnevi bo poskrbela tuš glava Shower 3v1, ki se lahko priključi na vrtno cev in ponuja otrokom 2 načina pršenja vode - klasični in rotacijski. Fantje in dekleta se bodo igrali tudi na vrtičkih, veselijo se lahko cvetličnega lonca z volumnom 20 litrov in večnamenskega peskovnika z vrtičkom, v katerega se lahko stlači 75 kg peska ali 60 litrov zemlje. Zeleni plot z 2 cvetličnimi lonci jim bo prinesel še bolj realistične izkušnje pri igri na poklicih.

Hišica za otroke je izdelana iz trpežnega plastičnega materiala, ki bo zdržal dolga leta, njena površina pa je zelo prijetna in mehka na dotik. Izdelana je v barvni kombinaciji bele, zelene, sive in bež barve in njen čudovit videz bo poskrbel UV filter, ki zanesljivo ščiti barve pred sončnim sevanjem, tako da bo tudi po dolgem času videti kot nova. Hišica ima trdne dvojne plastične stene, ki se upirajo močnemu vetru in slabemu vremenu. Pod streho se nahajajo tudi 3 podstrešna okna, zaradi katerih hišica deluje še bolj realistično.

Mere te hišice so 176*115*162 cm, njena skupna višina pa je 162 cm. Z velikimi plastičnimi deli in vijaki jo boste zložili zelo hitro in enostavno, brez kakršnih koli težav. Po razstavljanju hišica za otroke ne zavzema veliko prostora, tako da se ni treba bati, da bi vam doma povzročala težave. Igra v hišici spodbuja sociabilnost, komunikacijske sposobnosti, ustvarjalnost in domišljijo, s pomočjo iger posnemajo odrasle. Pridobivajo občutek odgovornosti, skrbijo, da je hišica vedno v najboljšem redu.

Francoska Smoby že dolgo let prinaša otrokom najkvalitetnejše igrače z originalnim dizajnom. Material na igračah Smoby je trden, odporen, a hkrati nežen in gladek za otroške roke, zameten na dotik. Vse otroške igrače imajo zaobljene robove, da so vaši otroci med veselimi igrami v varnosti in zaščiteni pred poškodbami. Barve na igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in fantazijo. Igrače izpolnjujejo tudi najvišje varnostne kriterije in so zagotovilo francoske kakovosti in originalnega videza.

Lastnosti

  • velika hišica za vrt
  • razširljiva z dodatki
  • vrtne cevi niso vključene v paket
  • realističen videz
  • primerno za zunanjo in notranjo uporabo
  • za fante in deklice od 3 let
  • trdna in maksimalno stabilna konstrukcija
  • trdne dvojne stene
  • UV filter ščiti barve pred bledenjem
  • skupna višina 162 cm
  • zameteno nežen plastik z zaobljenimi robovi
  • vrhunski francoski izdelek
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost176*115*162 cm
Skupna višina162 cm
Dimenzije paketa118*25*59 cm
UV filterDa
Dvojne steneDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Barvazelena
Nabor izdelkovDa
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.