Dom prijateljev s velikim vrtom v naravnih barvah Friends House Evo Playhouse Smoby razširljiv

Opis izdelka

Hiša prijateljev Friends House Evo Playhouse predstavlja najnovejše razširitev vrste otroških hišic francoskega proizvajalca Smoby. Prostorna hišica v naravnih barvah bo priljubljena med fanti in dekleti že od 3. leta starosti. Zaradi svojih izjemnih dimenzij bo otrokom ponudila obilo prostora za igro, tako da se bodo lahko igrali tudi s svojimi brati in sestrami ter prijatelji. Opremljena je z dvojno streho s dimnikom, zadnjimi polovičnimi vrati, sprednjimi polnimi vrati z ključem in pregledom. Originalno elektronsko zvonček za obiskovalce je opremljen s 3 zvoki (mijavkanje, lajanje, zvonjenje).

Na fasadi hišice se nahaja tudi odpirajoča se poštni nabiralnik, otroci bodo uživali v čudovitem razgledu skozi 6 oken in 2 okničkami, ki se lahko vrtijo za 360°. Otroci bodo tako imeli vedno svež zrak tudi med vročimi poletnimi dnevi. Zunanja piknik miza s 2 klopmi bo zagotovila otrokom prijeten oddih. Fantje in dekleta se bodo lahko igrali tudi na vrtičku, veselili se bodo cvetličnega lonca s prostornino 20 litrov in večnamenskega peskovnika z vrtičkom, v katerega se lahko spravi 75 kg peska ali 60 litrov zemlje. Zeleno ograjo z 2 cvetličnima loncema bo otrokom še bolj realistično doživetje pri vsakodnevni skrbi za vrt.

Hišica za otroke je izdelana iz trpežnega plastičnega materiala, ki bo zdržal dolga leta in je zelo prijeten na dotik. Izdelana je v barvni kombinaciji bele, zelene, sive in bež barve in za njen čudovit videz bo poskrbel UV filter, ki zanesljivo ščiti barve pred sončnim sevanjem, tako da bo tudi po dolgem času videti kot nova. Hišica ima trdne dvojne plastične stene, ki se upirajo tudi močnemu vetru in slabemu vremenu. Pod streho se nahajajo tudi 3 podstrešna okna, zaradi katerih hišica deluje še bolj realistično.

Dimenzije te hišice so 176*115*162 cm, njena skupna višina pa je 162 cm. S pomočjo velikih plastičnih delov in vijakov boste hišico sestavili zelo hitro in enostavno, brez kakršnih koli težav. Po razstavljanju hišica za otroke ne zavzame veliko prostora, tako da se ni treba bati, da bi vam delala težave doma. Igra v hišici spodbuja socializacijo, komunikacijske sposobnosti, ustvarjalnost in domišljijo, otroci pa se lahko preko iger učijo odrasle. Pridobijo občutek odgovornosti, skrbijo za to, da je hišica vedno v najboljšem stanju.

Francoski Smoby že vrsto let otrokom prinaša najkakovostnejše igrače z izvirnim dizajnom. Material na igračah Smoby je trden, odporen, hkrati pa nežen in gladek na otroških rokah, zamatov na dotik. Vse otroške igrače imajo zaobljene robove, da so vaši otroci med veselim igranjem varni in zaščiteni pred poškodbami. Barve na igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in ustvarjalnost. Igrače izpolnjujejo tudi najvišje varnostne standarde in so zagotovilo francoske kakovosti in izvirnega videza.

Lastnosti

  • velika hišica za vrt
  • razširljiva z dodatki
  • realističen videz
  • primeren za zunanjo in notranjo uporabo
  • za fantke in deklice od 3 let
  • trajna in maksimalno stabilna konstrukcija
  • trdne dvojne stene
  • UV filter ščiti barve pred bledenjem
  • skupna višina 162 cm
  • mehak plastični material z zaobljenimi robovi
  • vrhunski francoski izdelek
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost176*115*162 cm
Skupna višina162 cm
Dimenzije paketa118*25*59 cm
UV filterDa
Dvojne steneDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Barvazelena
Nabor izdelkovDa
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.