Dom prijateljev s peskovnikom na vrtu v naravnih barvah Friends House Evo Playhouse Smoby razširljiv

Opis izdelka

Hiša prijateljev Friends House Evo Playhouse predstavlja najnovejše razširitev linije otroških hišic francoskega proizvajalca Smoby. Prostorna hišica v naravnih barvah bo pritegnila tako dečke kot deklice že od 3. leta starosti. Zaradi svojih izjemnih dimenzij bo otrokom ponudila obilo prostora za igro, tako da se bodo lahko v njej igrali tudi s svojimi bratci in sestricami ter prijatelji. Opremljena je z dvojno streho s dimnikom, zadnjimi polovičnimi vrati, sprednjimi polnimi vrati s ključem in oknom. Ob vhodnih vratih se nahaja tudi elektronski zvonec s tremi zvoki (mijavkanje, lajanje, zvonjenje).

Na fasadi hišice se nahaja tudi odpirajoča se poštni nabiralnik, otroci pa bodo uživali v čudovitem razgledu skozi 6 oken in 2 okenskih poličk, ki se lahko vrtijo za 360°. Otroci bodo tako imeli v notranjosti vedno svež zrak tudi v vročih poletnih dneh. Dečki in deklice se bodo lahko igrali tudi na vrtičkarjih, veselili pa se bodo tudi cvetličnega lonca s prostornino 20 litrov in večnamenskega peskovnika z vrtnico, v katerega se lahko naloži 75 kg peska ali 60 litrov zemlje. Zeleno ograjo z 2 cvetličnima loncema bo otrokom omogočila še bolj realistično izkušnjo pri vsakodnevni skrbi za vrt.

Otroška hišica je izdelana iz trpežnega plastičnega materiala, ki bo zdržal dolga leta, njegova površina pa je zelo prijetna in zamatna na dotik. Izdelana je v barvni kombinaciji bele, zelene, sive in bež barve UV filtra, ki zanesljivo ščiti barve pred sončnim sevanjem, tako da bo hišica tudi po dolgem času izgledala kot nova. Hišica ima trdne dvojne plastične stene, ki se upirajo tudi močnemu vetru in slabemu vremenu. Pod streho se nahajajo tudi 3 podstrešna okna, zaradi katerih hišica deluje še bolj realistično.

Dimenzije te hišice so 176*115*162 cm, njena skupna višina pa je 162 cm. Z velikimi plastičnimi deli in vijaki jo lahko zložite zelo hitro in enostavno, brez kakršnih koli težav. Po razstavljanju hišica ne zavzame veliko prostora, tako da se ni treba bati, da bi vam povzročala težave v vašem domu. Igra v hišici spodbuja socializacijo, komunikacijske sposobnosti, ustvarjalnost in domišljijo, otroci pa se ob igrah pretvarjajo, da so odrasli. Pridobijo občutek odgovornosti, skrbijo, da je hišica vedno v najboljšem redu.

Francoski Smoby že vrsto let otrokom prinaša najkakovostnejše igrače z izvirnim dizajnom. Material na igračah Smoby je trden, vzdržljiv, a hkrati nežen in gladek na otroških rokah, zamatna na dotik. Vse otroške igrače imajo zaobljene robove, da so vaši otroci med veselim igranjem varni in zaščiteni pred poškodbami. Barve na igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in ustvarjalnost. Igrače izpolnjujejo tudi najvišje varnostne standarde in so zagotovilo francoske kakovosti in izvirnega videza.

Lastnosti

  • velika hiška za vrt
  • razširljiva z dodatki
  • realističen videz
  • primerna za notranje in zunanje prostore
  • za fante in dekleta od 3. leta dalje
  • trajna in maksimalno stabilna konstrukcija
  • trdne dvojne stene
  • UV filter ščiti barve pred bledenjem
  • skupna višina 162 cm
  • mehak plastični material z zaobljenimi robovi
  • vrhunski francoski izdelek
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost176*115*162 cm
Skupna višina162 cm
Dimenzije paketa118*25*59 cm
UV filterDa
Dvojne steneDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Barvazelena
Nabor izdelkovDa
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.