Dom prijateljev osnovna postavitev v naravnih barvah Friends House Evo Playhouse Smoby razširljiv z dnom in svetilko

Opis izdelka

Hiša prijateljev Friends House Evo Playhouse predstavlja moderno razširitev linije otroških hišic francoskega proizvajalca Smoby. Prostorna hišica v naravnih barvah bo priljubljena med fanti in dekleti že od 3. leta starosti. Zaradi svojih velikih dimenzij nudi otrokom obilo prostora za igro, tako da se lahko vanjo stisnejo tudi s svojimi brati in sestrami ter prijatelji. Opremljena je z dvojno streho, zadnjimi polovičnimi vrati, sprednjimi polnimi vrati z ključem in oknom, tako da lahko enostavno preverijo vsak obisk.

Odličen del hišice je tudi odtok za deževnico z zbiralcem in elektronski zvonec s 3 zvoki (mijavkanje, lajanje, zvonjenje). Na fasadi hišice je tudi praktično odpirajoče se poštno nabiralnik, otroci pa bodo uživali v čudovitem razgledu skozi 6 oken in 2 okničkama, ki se lahko vrtita za 360°. Otroci bodo tako imeli vedno svež zrak v notranjosti tudi med vročimi poletnimi dnevi in si bodo lahko sami regulirali količino sončne svetlobe, ki vstopa.

Del hišice je tudi kuhinja s 17 dodatki in zunanja piknik miza s klopmi. Otroci lahko usedejo svoje goste za mizo in se igrajo v vlogi kuharjev. Med igro v hišici otroci hodijo po protizdrsni plastični podlagi s površino 3,6 m2, ki je naravno zračna in ščiti noge pred umazanijo. Polnilna solarna LED svetilka bo poskrbela, da se bodo otroci lahko igrali tudi po sončnem zahodu. Odporna je na pršenje vode, ustreza standardu IP54 in jo je mogoče prenašati s pomočjo ročaja.

Hišica za otroke je izdelana iz trpežnega plastičnega materiala, ki bo zdržal dolga leta, njena površina pa je zelo prijetna in zamatna na dotik. Izdelana je v barvni kombinaciji bele, zelene, sive in bež barve ter jo ščiti UV filter, ki varuje barve pred sončnimi žarki, tako da bo še po dolgem času izgledala kot nova. Hišica ima trdne dvojne plastične stene, ki se upirajo tudi močnemu vetru in slabemu vremenu. Pod streho se nahajajo tudi 3 podstrešna okna, zaradi katerih hišica deluje še bolj realistično.

Mere te hišice so 176*115*162 cm, njena skupna višina pa je 162 cm. Z velikimi plastičnimi deli in vijaki jo boste zložili zelo hitro in enostavno, brez kakršnih koli težav. Po postavitvi hišica za otroke ne zavzame veliko prostora, tako da se ni treba bati, da bi vam smetala doma. Igra v hišici spodbuja socializacijo, komunikacijske sposobnosti, kreativnost in domišljijo ter otrokom omogoča, da se igrajo v vlogi odraslih. Pridobivajo občutek odgovornosti, skrbijo, da je hišica vedno v najboljšem redu.

Francoski Smoby že vrsto let otrokom prinaša najkakovostnejše igrače z originalnim dizajnom. Material na igračah Smoby je trden, odporen, hkrati pa nežen in gladek na otroških rokah, zamatnega videza na dotik. Vse otroške igrače imajo zaobljene robove, da so vaši otroci med veselim igranjem varni in zaščiteni pred poškodbami. Barve na igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in fantazijo. Igrače izpolnjujejo tudi najvišje varnostne standarde in zagotavljajo francosko kakovost in originalen videz.

Lastnosti

  • velika hišica za vrt
  • razširljiva z dodatki
  • realističen videz
  • primeren za zunanjo in notranjo uporabo
  • za fante in dekleta od 3 let
  • trajna in maksimalno stabilna konstrukcija
  • trdne dvojne stene
  • UV filter ščiti barve pred bledenjem
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost176*115*162 cm
Skupna višina162 cm
Dimenzije paketa118*25*59 cm
UV filterDa
Dvojne steneDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Barvazelena
Nabor izdelkovDa
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.